fbpx
32.5 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΖΩ»: Mια συναυλία με ταλέντα άτομα με αναπηρία-Από το Ίδρυμα Χριστίνα Α....

«ΖΩ»: Mια συναυλία με ταλέντα άτομα με αναπηρία-Από το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου για τη στήριξη του «Χάρισμα»

-

Μια συναυλία που μέσα της έκρυβε βαθιά συναισθήματα αγάπης και ενσυναίσθησης πραγματοποίησε η οικογένεια του φιλανθρωπικού οργανισμού «Χάρισμα» και το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας Γ. Λυκούργου ανέβηκαν τρεις ταλαντούχες ερμηνεύτριες οι οποίες εντυπωσίασαν άλλη μια φορά τους παρευρισκομένους. Η Νεφέλη, Νάσια και Παμπίνα, μαζί με την φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου χάρισαν ποιοτική μουσική και φωνές οι οποίες άνοιξαν τις καρδιές των παρευρισκόμενων από συναίσθημα. Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία της Φιλαρμονικής της Αστυνομίας Κύπρου με το μαέστρο Υπαστυνόμο Θεόδωρο Ηροδότου και τα μέλη της Φιλαρμονικής που έδωσαν μια αξιέπαινη παρουσία στην όλη εκδήλωση.

Μέσα από τη συγκεκριμένη συναυλία ήρθε στην επιφάνεια ότι τα ταλέντα που κρύβονται μέσα στα άτομα με αναπηρία πρέπει να συνεχίσουμε να τα στηρίζουμε ώστε να τους δίνουμε δικαίωμα να εισακούεται η φωνή τους αλλά και μέσω αυτών να εισακούεται και η φωνή όσων δεν μπορούν να τα διεκδικήσουν μόνα τους.

Ο Βουλευτής Επαρχίας Λάρνακας και Αντιπρόεδρος ΕΔΕΚ Σ.Κ. και Αντιπρόεδρος Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου, Ανδρέας Αποστόλου με τα μέλη της Φιλαρμονικής της Αστυνομίας Κύπρου και το μαέστρο Υπαστυνόμο Θεόδωρο Ηροδότου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ένας αιώνιος έφηβος γεμάτος πάθος για την τέχνη και...

Ο Δρ. Ανδρέας Πίττας, γράφει για τον διεθνούς φήμης κεραμίστα Βαλεντίνο Χαραλάμπους, σκιαγραφώντας το ακαταμάχητο πάθος ενός αιώνιου εφήβου για την τέχνη, αλλά και...