ΖΩΖΩ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Eκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών εις μνήμη του πατέρα της-Μια κίνηση ανθρωπιάς που της δίδαξε πριν αφήσει την τελευταία του πνοή

Από μικρό παιδί η Γενική Γραμματέας της Π.Ο.Α.Α Λεμεσού Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων Λεμεσού, Ζωζώ Χριστοδούλου είχε διδαχθεί την ενσυναίσθηση και την ανθρωπιά. Γι’ αυτό το σκοπό έτσι και φέτος ξεκίνησε εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών για τους απόρους ΑμεΑ και μη μαθητές.

Κάθε χρόνο, η Ζωζώ Χριστοδούλου προσπαθεί με κάθε μέσον να βοηθήσει όσον μπορεί τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που φοιτούν στο σχολείο. Ακολουθώντας, το παράδειγμα του πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2019 κάθε χρόνο καλεί τον κόσμο όποιος μπορεί να συνεισφέρει στους άπορους μαθητές και στις οικογένειες τους, προσφέροντας γραφική ύλη, τσάντα, σχολικά είδη και ότι μπορεί ο καθένας από εμάς.

Όποιος θέλει να συνεισφέρει μπορεί να επικοινωνήσει με την Ζωζώ Χριστοδούλου ή με την Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων Λεμεσού στο τηλέφωνο 25877878.

Hot this week

Η Peugeot είναι ο επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Peugeot ανακοινώνει μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με το...

Lidl Better Living Days #summer2026: Ένα μοναδικό ταξίδι ευεξίας, γεμάτο γεύση, ενέργεια και χαμόγελα σε όλη την Κύπρο

Με 6 προορισμούς, πάνω από 1.700 συμμετέχοντες και περισσότερες...

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Η συγκλονιστική ιστορία του 12χρονου Δημήτρη και η δωρεά των 12.500 ευρώ που του έδωσε ελπίδα

Η ιστορία του Δημήτρη συγκίνησε εκατοντάδες ανθρώπους, οι οποίοι...

Topics

Η Peugeot είναι ο επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η Peugeot ανακοινώνει μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία με το...

ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΣΙΒΙΟ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ: «Χωρίς επιδότηση το πλοίο δεν θα ξανασηκώσει άγκυρα»

Πέντε χρόνια μετά την επανεκκίνηση της πολυαναμενόμενης θαλάσσιας σύνδεσης...

Related Articles

Popular Categories