fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: H ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ...

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: H ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ (βίντεο)

-

Viral έγινε χθες ένα βίντεο που ανάρτησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον πατέρα του, Γιάννη. Μια από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του, όμως είναι και η σύντροφός του Ζέτα Μακρυπούλια η οποία εξέφρασε την αγάπη της, προς το πρόσωπο του πατέρα του αγαπημένου της.

Συγκεκριμένα, κάτω από το βίντεο η Ζέτα Μακρυπούλια έστειλε και διαδικτυακά την αγάπη της γράφοντας «Αχ!! Κύριε Γιάννη σας αγαπώ!!».

Ο δημοφιλής Κύπριος μουσικοσυνθέτης, χθες ανέβασε ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram μαζί με τον κύριο Γιάννη Χατζηγιάννη, ενώ ο ίδιος του ψάλλει ένα απολυτίκιο δείχνοντάς μας από πού κληρονόμησε ο γιος του το ταλέντο του.

«My Dad

Σπάνιος άνθρωπος ο πατέρας μου. Ευχή μου να κατορθώσω να του μοιάσω έστω και λίγο.
Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα πιο σπάνια στιγμή του, μέσα σε αυτό τον προσωπικό του παράδεισο. Ένα χώρο που δημιούργησε από το μηδέν με τα ίδια του τα χέρια για να “κρύβεται” από τις φωταψίες και το θόρυβο της πόλης. Εδώ καλλιεργεί σχεδόν τα πάντα και ΟΛΑ τα προσφέρει απλόχερα σε φίλους, συγγενείς και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Κάπως έτσι μοιράζεται μαζί μου ένα αγαπημένο του εκκλησιαστικό απολυτίκιο που τον ακολουθεί δεκαετίες ολόκληρες… Τι πιο όμορφο και ξεχωριστό από το να μοιράζεσαι… #mydad #familytime». 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: