fbpx
22.3 C
Nicosia
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ: ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ

ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ: ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ

-

Την «Ημέρα της Γυναίκας» με τον πιο όμορφο τρόπο γιορτάζει σήμερα και η Ζέτα και με αφορμή το κύμα του ελληνικού #Metoo που έχει ξεκινήσει στέλνοντας το δικό της μήνυμα αγάπης και ενότητας ανάμεσα στις γυναίκες. Η γνωστή ηθοποιός μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram μιλά με λόγια αγάπης για τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή της.

Ανάμεσα σε αυτές, είναι φυσικά η μητέρα της, η κόρη της Θάλεια, αλλά και όλες οι φίλες και οι γυναίκες που έχει συνεργαστεί μαζί τους και βρίσκονται στο κοντινό της περιβάλλον έχουν γίνει έναυσμα για την εξέλιξή της, αποκαλύπτει η Ζέτα Δούκα.

«Η ζωή μου όλη περιστοιχίζεται από ΓΥΝΑΙΚΕΣ! Γυναίκες που με έμαθαν να σέβομαι, να διεκδικώ, να αγωνίζομαι γι’ αυτά που πιστεύω, να φροντίζω τους γύρω μου, να ονειρεύομαι, να υλοποιώ τα όνειρα μου. Γυναίκες που πάσχιζαν να χωρέσουν στο κοστούμι που τους έραψαν οι πατριαρχικές κοινωνίες και κάποιες από αυτές, κατάφεραν να το σκίσουν.

Δεν πίστεψα ποτέ ότι υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να καταφέρουμε οι γυναίκες. Για να το καταφέρουμε όμως, χρειάζεται να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΕΣ. Τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί, τα πιο δύσκολα, συνέβησαν επειδή ενωθήκαμε κάποιες γυναίκες με κοινούς στόχους και μεγάλο πάθος».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: