fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ: Η απάντησή του προς την Σακίρα -«Η Casio είναι χορηγός...

ΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ: Η απάντησή του προς την Σακίρα -«Η Casio είναι χορηγός μας, θα έρθω στο γήπεδο με Twingo»-(Βίντεο)

-

Μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν οι μεταξύ σπόντες του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού Ζεράρ Πικέ και Σακίρα. Μετά το νέο της τραγούδι της «Diss» στο οποίο το κομμάτι αναφέρει ότι «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» ο πρώην σύζυγός της, της απάντησε μέσω του Twiter με ένα καυστικό τρόπο.

Τώρα ποιος από τους δύο έχει πέσει χαμηλά δεν μπορούμε να το κρίνουμε αυτό. Πάντως, είμαστε με τη Σακίρα, όχι γιατί την απάτησε με μια 23χρονη αλλά με την συμπεριφορά και τις δηλώσεις του δείχνει ότι βάζει πάνω από όλα την νέα του αγαπημένη και χωρίς να σκεφτεί απαντά με κάκιστα σχόλια στην μητέρα των παιδιών του. Ο παλαίμαχος αμυντικός εμφανίστηκε στο stream που προμοτάρει τη νέα του ανεξάρτητη λίγκα, Kings League και ξαφνικά σταμάτησε τη ροή για να ανακοινώσει την είδηση πως η λίγκα σύναψε χορηγική συμφωνία με την… Casio, φορώντας, μάλιστα, ρολόι της διάσημης μάρκας και λέγοντας πως «είναι ρολόγια για μια ζωή».

Στη συνέχεια, κι ενώ το live stream εξελισσόταν παρουσία, μάλιστα και του Σέρχιο Αγουέρο μέσω βιντεοκλήσης, ο Πικέ συζητώντας τους κανονισμούς της Λίγκας, δήλωσε πως θα πάει στο γήπεδο το Σάββατο με ένα Renault Twingo, όπως αναφέρει και η Σακίρα στο τραγούδι της.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: