fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ: Περπάτησε στην πασαρέλα για φιλανθρωπικό σκοπό-Στην φιλανθρωπική επίδειξη περπάτησαν και...

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ: Περπάτησε στην πασαρέλα για φιλανθρωπικό σκοπό-Στην φιλανθρωπική επίδειξη περπάτησαν και παιδιά του ιδρύματος (Φώτο-Βίντεο)

-

Για πρώτη φορά ο Fashion Pr και Marketeer, Ζαχαρίας Πέτρου, δεν μπορούσε να αρνηθεί στην πρόσκληση να συμμετάσχει σε επίδειξη μόδας όπου τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Έχοντας την εμπειρία τόσων χρόνων στο χώρο της μόδας ο fashion Pr και Marketeer, θέλησε να κάνει κάτι το διαφορετικό στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το «Together for forever» και «Ένα Όνειρο μια ευχή». Η  επίδειξη πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη Παπαδόπουλου στο Κόρνο στα πλαίσια του Bludiamond fashion Day. Να σημειωθεί ότι εκτός από τον Ζαχαρία Πέτρου στην πασαρέλα περπάτησαν και παιδιά του ιδρύματος «Together for forever» συγκινώντας τους παρευρισκόμενους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...