fbpx
23.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ: ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ FASHION PR ΜΑΡΚΕΤΕΕR-ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ...

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ: ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ FASHION PR ΜΑΡΚΕΤΕΕR-ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

-

Ο γνωστός Fashion Pr και Marketeer Ζαχαρίας Πέτρου, ο οποίος καθ’ όλη την τηλεοπτική σεζόν προτείνει με το ένθετο μόδας της καθημερινής εκπομπής «Όμορφη Μέρα κάθε μέρα» προτείνει στις αναγνώστριες του coffeevibesmagazine τι θα φορέσουν για τις μικρές αποδράσεις του Καλοκαιριού.

Το Καλοκαίρι μπήκε για τα καλά , και ο καύσωνας εντελώς εδώ και μέρες. Μικρές αποδράσεις, παράλια βεβαίως, διακοπές, και εμφανίσεις που πρέπει να είναι IN, για να εντυπωσιάσετε. Δεν χρειάζεται πολλά. Χαμόγελο, χαλαρή διάθεση, παγωμένα cocktail, ανάλαφρες και σέξι εμφανίσεις . Αυτή είναι μια μικρή λίστα, με ό,τι πιο hot in , για να έχεις updated looks και όχι μόνο! Το διαχρονικό πουά ( polka dots), ήταν και θα είναι hot σε μαγιό, και σε υφάσματα το Καλοκαίρι. Επιλέξτε το… Retro η μη, θα σας κλείνουν το μάτι γιατί θα θυμίζετε παλιές εποχές και ρομαντική διάθεση!

Ποτάκι στην παραλία πριν το ηλιοβασίλεμα; Κάντε είσοδο με καλοκαιρινό make up, φορέστε ότι πιο σέξι, άλλα όχι πάντοτε αποκαλυπτικό. Αυτό είναι που θα τραβήξετε τα βλέμματα και θα κερδίσετε έδαφος αβίαστα!!

Είστε από τις τυχερές που έχουν καλοκαιρινό ραντεβουδάκι; Ειδυλλιακό τοπίο, χαλαρή μουσική, juicy lips, και φορέστε ό,τι σας κάνει να νοιώθετε ο εαυτός σας!

TIPS: Πάντα να επιλεγετε στο κάτω μέρος δύο κομμάτια, πιο σκληρό ύφασμα και από πάνω ανάλαφρο μεταξωτό η σιφόν να σας κάνει πιο νεράιδες ! Όταν επιλεγετε tone sur tone looks, δηλαδή στον ίδιο τόνο χρώμα, προσέξτε να είναι αν όχι εντελώς το ίδιο, η πιο κοντινή απόχρωση. Το ίδιο ισχύει και στο λευκό και στο μαύρο. Αλλιώς μην το ρισκάρετε!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: