ΕYA KAΪΛΗ: Ο Σβεν Μέρι ανέλαβε την υπεράσπισή της- Τον αποκαλούν «δικηγόρο του διαβόλου»

Ο πρώην δικηγόρος του Σαλάχ Αμπντεσλάμ -του βασικού προσώπου στις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2015 στο Παρίσι- αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Εύας Καϊλή στην υπόθεση Qatargate, για διαφθορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Σβεν Μέρι, διακεκριμένος δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης στο Βέλγιο, δήλωσε στο Politico σήμερα ότι θα αναλάβει τη θέση του Αντρέ Ριζόπουλου, ο οποίος εκπροσωπούσε την Εύα Καϊλή μέχρι τώρα. «Παίρνω τη σκυτάλη», ανέφερε ο Μέρι σε δήλωσή του. Ο πρώην δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Αντρέ Ριζόπουλος, επιβεβαίωσε στο Politico ότι δεν είναι πλέον επικεφαλής της υπεράσπισης της Εύας Καϊλή, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει για τους λόγους συνέβη αυτό.

Ο Σβεν Μέρι, είναι γνωστός δικηγόρος στο Βέλγιο, τόσο λόγω των πελατών υψηλού προφίλ που έχει. Εκτός Βελγίου, ο Μέρι είναι κυρίως γνωστός ως ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τον Σαλάχ Αμπντεσλάμ, το μοναδικό επιζώντα της ομάδας που διέπραξε τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015, ο οποίος και κρίθηκε ένοχος για φόνο και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή.

Hot this week

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα, Μέγας Χορηγός του Ronald McDonald House στη Λευκωσία με εισφορά 100,000 ευρώ

Τα πρόωρα νεογνά και οι οικογένειές τους στο επίκεντρο...

Το νέο Toyota RAV4 παρουσιάστηκε επίσημα στην Κύπρο

Η έκτη γενιά του εμβληματικού SUV της Toyota έκανε...

Η ΕΚΟ στηρίζει για 5η συνεχή χρονιά τον κλασικό αθλητισμό

Η ΕΚΟ ανακοινώνει τη συνέχιση της στρατηγικής της συνεργασίας...

ΤΡΟΟΔΟΣ: Ξεκίνησε η πρώτη χιονόπτωση – Οδηγοί ανεβαίνουν με ακατάλληλα οχήματα (Βίντεο)

Στα λευκά αρχίζει να ντύνεται το Τρόοδος, καθώς οι...

Topics

Το νέο Toyota RAV4 παρουσιάστηκε επίσημα στην Κύπρο

Η έκτη γενιά του εμβληματικού SUV της Toyota έκανε...

Η ΕΚΟ στηρίζει για 5η συνεχή χρονιά τον κλασικό αθλητισμό

Η ΕΚΟ ανακοινώνει τη συνέχιση της στρατηγικής της συνεργασίας...

Related Articles

Popular Categories