fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΦΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ: ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ COSTA COFFEE ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ...

ΕΦΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ: ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ COSTA COFFEE ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

-

Η Κύπρια σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου δείχνοντας για άλλη μια φορά το ανθρωπιστικό της πρόσωπο προχώρησε σε μια καίρια και ουσιαστική συνεργασία με την γνωστή αλυσίδα Costa Coffee, με στόχο να βοηθήσει τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδονευρολογική κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η συνεργασία πήρε σάρκα και οστά και πραγματοποιήθηκε για να δώσει αγάπη σε αυτούς που την χρειάζονται περισσότερο. Η Έφη Παπαϊωάννου δημιούργησε για  τα Costa Coffee limited edition ποτήρια «Support the Children Cup». Τα 500 branded limited edition ποτήρια είναι κατάλληλα για ζεστά και κρύα ροφήματα με επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι, των οποίων το σχέδιο υπογράφει αφιλοκερδώς η fashion designer Έφη Παπαϊωάννου και θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στα καταστήματα Costa Coffee με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις τους να πηγαίνουν για τη στήριξη της Παιδονευρολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Τα ποτήρια θα είναι διαθέσιμα για αγορά και μέσω του Costa Coffee Club Cyprus App, Foody, Bolt Food & Wolt και διατίθενται στην τιμή των €20.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: