11.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΦΩΣ: ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ...

ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΦΩΣ: ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (βίντεο)

-

Μια ξεχωριστή βραδιά πέρασαν οι Μικροί Ήρωες που ήρθαν από το Ισραήλ. Η ομάδα των νεαρών ασθενών καρκίνου από το Ισραήλ ήρθαν στο νησί μας και συναντήθηκαν με τους δικούς μας ήρωες.

Οι Μικροί Ήρωες από το Ισραήλ ήρθαν στο νησί μας την Δευτέρα 21 Ιουνίου και χθες πέρασαν μια βραδιά που ήταν γεμάτο πάθος, θέληση, ενθουσιασμό αλλά και θετική ενέργεια. Όλα τα παιδάκια χόρευαν, τραγουδούσαν και γελούσαν γεμίζοντας φως όλο το χώρο. Η ανάρτησή στην σελίδα Μικροί Ήρωες τα λέει όλα.

«Ένα ξεχωριστό φως που σπάνια βρίσκουμε. Ήταν τιμή μας που βρεθήκαμε χθες το βράδυ στο Pavlicio Palace στη Λάρνακα για να συναντήσουμε αυτά τα υπέροχα παιδικά προσωπάκια που δεν σταματούσαν να γελούν. Οι Μικροί Ήρωες από την Κύπρο σας ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους».

Το ταξίδι τους στο νησί μας αποτελεί μέρος θεραπευτικού προγράμματος για τους μικρούς ήρωες που μάχονται σε μια τόσο νεαρή ηλικία με τον καρκίνο. Οι δεκάδες νεαροί έφτασαν φορώντας τις χαρακτηριστικές πράσινες μπλούζες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Zichron Menachem του Ισραήλ που σκοπό έχει να προσφέρει χαρά και να στηρίζει τους μικρούς ήρωες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: