fbpx
20.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΒΑΣΗ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΒΑΣΗ

-

Η εφαρμογή Ιχνηλάτησης Επαφών CovTracer-EN η  οποία είναι ικανή να μειώσει τις μολύνσεις κατά 15% και θανάτους κατά 11% είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store η εφαρμογή Ιχνηλάτησης Επαφών CovTracer-EN.

Το υπουργείο Υγείας και το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής παρουσίασε σήμερα την εθνική εφαρμογή ιχνηλάτησης επαφών CovTracer – Exposure Notification (CovTracer – EN) η οποία αναμένεται να αποτελέσει πολύτιμο συμπληρωματικό και ενισχυτικό εργαλείο στη διαδικασία ιχνηλάτησης.

Το CovTracer-EN λειτουργεί με χρήση του πρωτοκόλλου Bluetooth, και καταγράφει τις επαφές των χρηστών, σύμφωνα με τον ορισμό της «στενής επαφής», όπως αυτός έχει καθοριστεί στο πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19 που χρησιμοποιούν την εφαρμογή έχουν την επιλογή να συμπληρώσουν στην εφαρμογή τον κωδικό διάγνωσης που θα τους προμηθεύσει η Επιδημιολογική Μονάδα του Υπουργείου Υγείας και να ενημερώσουν  ανώνυμα τις πιθανές επαφές τους, ώστε να ακολουθηθούν τα ενδεδειγμένα βήματα, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Σημειώνεται ότι η εφαρμογή λειτουργεί σε καθαρά εθελοντική βάση, με πλήρη σεβασμό στην ιδιωτικότητα του χρήστη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: