fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ: MOIΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ: MOIΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

-

Οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές για όλους, λόγω της πανδημίας και πολύ περισσότερο του εγκλεισμού. Όμως ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε τον συνάνθρωπο μας και πολύ περισσότερο τα παιδιά που μέσα από τα μάτια τους βλέπουμε τα αληθινά συναισθήματα του κάθε ενός από εμάς.

Mαζί με την σύζυγό του, σε παλαιότερη φωτογραφία Αργυρώ

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος σήμερα έδειξε το άλλο πρόσωπο του, αυτό του πατέρα, και μετέβη στο Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «Το Άλμα» και μοίρασε δώρα στα παιδιά. Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να μείνει χωρίς παιχνίδια και το αγνό χαμόγελο τους.

Το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «Το Άλμα» ιδρύθηκε το 1994 και είναι το πρόγραμμα της Έγκαιρης Παιδικής Παρέμβασης του Ιδρύματος «Θεοτόκος».  Στεγάζεται στο Παλαιό Νοσοκομείο Λεμεσού, και στελεχώνεται από πολυθεματική ομάδα έμπειρου και ειδικά καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...