fbpx
21.8 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΥΔΟΚΙΑ ΛΟΪΖΟΥ: Απόφαση καναλιού κινεί τα συναισθήματα των Κυπρίων-Η ανάρτησή της Θέμις...

ΕΥΔΟΚΙΑ ΛΟΪΖΟΥ: Απόφαση καναλιού κινεί τα συναισθήματα των Κυπρίων-Η ανάρτησή της Θέμις Ανθοπούλου

-

Την οργίλη αντίδραση του Κύπριου πολίτη προκάλεσε η απόφαση του ημικρατικού καναλιού να ασκήσει έφεση επί της δικαστικής απόφασης για αποζημίωση της Ευδοκίας Λοϊζου. Η Θέμις Ανθοπούλου η οποία είχε δώσει κι εκείνη τον δικό της μεγάλο αγώνα, εξέφρασε την άποψη της μέσω ανάρτησή της, στηρίζοντας την Ευδοκία Λοϊζου.

«Θα εξασκήσει, διάβασα, το ΡΙΚ έφεση στην απόφαση, ράπισμα, για την Ευδοκία Λοΐζου, καθότι είναι νόμιμο δικαίωμά του. Καλά, τα νόμιμα δικαιώματα της Ευδοκίας, όμως, πότε τα σκέφτηκε και πότε τα σεβάστηκε; Πρωτίστως, το αναφαίρετο δικαίωμά της στην εργασία με ασφάλεια και υγεία, που το ΡΙΚ ως εργοδότης της, παρότι όφειλε, απέτυχε παταγωδώς να της το παρέχει, εγκαταλείποντάς την εδώ και 17 χρόνια με σοβαρότατα μόνιμα προβλήματα υγείας. Την ίδια ώρα, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, αναλαμβάνοντας, όπως ισχυρίζεται, την κοινωνική του ευθύνη διεξάγει τον Ραδιομαραθώνιο. Τουλάχιστον σχήμα οξύμωρο να επικαλείσαι και να διαφημίζεις την κοινωνική σου ευθύνη, την ώρα που εκκωφαντικά και προκλητικά αδιαφορείς για την απόλυτή σου νομική, αλλά κι ηθική, ευθύνη απέναντι στους εργοδοτούμενούς σου. Με λίγα λόγια, λοιπόν, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης, το ΡΙΚ, το οποίο χρηματοδοτούμε όλοι εμείς, αφήνει την Ευδοκία Λοΐζου στο περίμενε τουλάχιστον για τα επόμενα 3-4 χρόνια, προετοιμάζοντας την ίδια ώρα τον Ραδιομαραθώνιο της επόμενης σεζόν. Το Υπουργείο Εσωτερικών κι η Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής τι έχουν να πουν; Εμείς ως φορολογούμενοι πολίτες, τι έχουμε να πούμε;»

Σύμφωνα με διάφορες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα της Κύπρου φαίνεται να αδιαφορεί, διατυπώνοντας παράλληλα ότι σέβεται τα δικαιώματα του πολίτη και προωθεί κοινωφελείς πρωτοβουλίες προς όφελος των πολιτών. Κάθε χρόνο, ο Ραδιομαραθώνιος συγκινεί τις καρδιές των πολιτών, οι οποίοι συνεισφέρουν χρήματα από το υστέρημά τους γνωρίζοντας ότι στηρίζουν τους συνανθρώπους τους. Πότε θα δικαιωθεί η Ευδοκία Λοϊζου; Ίσως στον επόμενο Ραδιομαραθώνιο;

Να θυμίσουμε, ότι η Ευδοκία Λοϊζου, σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε η δικαστής και δικαίωσε την Ευδοκία αναφέρει ότι «η ενάγουσα παρουσιάζει μετεγκεφαλιτιδικό σύνδρομο. Έγινε επίσης αποδεκτό από το δικαστήριο ότι η ενάγουσα παρουσιάζει συμπτώματα συμβατά με ιογενή εγκεφαλίτιδα, θέση την οποία στήριξε σθεναρά επιστημονικά και πλήρως ενώπιον του δικαστηρίου ο καθηγητής Νευρολογίας Professor Michael G Hanna. Η δικαστής έκανε παραδεκτό γεγονός ότι το πρόβλημα υγείας της Ευδοκίας Λοΐζου είναι σπάνιο, ακραίο, και πολύπλοκο περιστατικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του, το ΡΙΚ «Με αφορμή  την έκδοση απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση Ευδοκία Λοϊζου  Vs ΡΙΚ,  το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου επιθυμεί να ανακοινώσει ότι σέβεται την πρωτόδικη απόφαση την οποία προτίθεται να εφεσιβάλει στα πλαίσια ενάσκησης των νόμιμων του δικαιωμάτων».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: