fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΥΔΟΚΙΑ ΛΟΪΖΟΥ: To ΡΙΚ δεν θα εφεσιβάλει την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου...

ΕΥΔΟΚΙΑ ΛΟΪΖΟΥ: To ΡΙΚ δεν θα εφεσιβάλει την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου -Θέλει να κλείσει παλιές πληγές

-

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ημικρατικού καναλιού αποφάσισε να μην ασκήσει έφεση στην υπόθεση της Ευδοκίας Λοϊζου.

Μετά από προσεκτική εξέταση όλων των δεδομένων και με τη δέουσα προσοχή, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου.Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ συνεδρίασε στις 12 Μαρτίου 2024 και, έχοντας ενώπιόν του όλα τα σχετικά δεδομένα, αποφάσισε να μην καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας στην υπόθεση Ευδοκία Λοϊζου εναντίον του ΡΙΚ.

Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του, το ΡΙΚ: Αυτή η απόφαση εντάσσεται στις προσπάθειες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να επιλύσει προβλήματα και να κλείσει πληγές από το παρελθόν, στοχεύοντας σε μια νέα σελίδα στη σύγχρονη ιστορία του ιδρύματος. Το νέο Συμβούλιο ελπίζει ότι αυτή η απόφαση θα μεταφέρει ξεκάθαρα ένα μήνυμα και θα προαγάγει την υλοποίηση μιας πολυετούς διεκδίκησης για την ανέγερση νέων, σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, έχοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων του.

Προς αυτή την κατεύθυνση, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι έτοιμο να συνεργαστεί σκληρά με την Πολιτεία και τους ανώτερους θεσμούς του κράτους.

Να θυμίσουμε, ότι σύμφωνα με το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, η δικαστής είχε δικαιώσει την δημοσιογράφο, με ειδικές και γενικές αποζημιώσεις να φθάνουν στις 925.000 ευρώ πλέον οι τόκοι και τα δικηγορικά έξοδα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: