fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Με την αγάπη και τον οβολό της ψυχής μας-Ποιους είδαμε...

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Με την αγάπη και τον οβολό της ψυχής μας-Ποιους είδαμε στην εκδήλωση (Φώτο)

-

Την έναρξη του θεσμοθετημένου Παγκύπριου εράνου ανακοίνωσε επίσημα ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός έχοντας ξανά δίπλα του την ΟΠΑΠ Κύπρου.

Ο έρανος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας και στην εκδήλωση που διοργανώθηκε παρευρέθηκαν γνωστά πρόσωπα της κυπριακής ζωής, ανάμεσα τους και ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, Φωτεινή Παπαδόπουλου, την Γιώτα Παπαδόπουλου, την Σάβια Ορφανίδου και πολλούς άλλους.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊας, η Φωτεινή Παπαδόπουλος και ο Νίκος Νουρής

Η έναρξη του εράνου εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου την 8η Μαϊου και η διεξαγωγή του  θα διαρκέσει  μέχρι το Σάββατο 28 του μήνα. Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο κυπριακός λαός θα ανταποκριθεί αυθόρμητα στον έρανο, ευχαριστώντας παράλληλα την ΟΠΑΠ Κύπρου, η οποία σταθερά και με συνέπεια στηρίζει όχι μόνο τον Ερυθρό Σταυρό αλλά και το σύνολο της κοινωνίας μας, ενισχύοντας σχεδιασμούς και προγράμματα της πολιτείας σε όλους τους τομείς.

Η Γιώτα Παπαδόπουλου

Από τη πλευρά της, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, Φωτεινή Παπαδοπούλου, προτάσσοντας το σύνθημα «Αγάπη σημαίνει, δίνω!», επαίνεσε την καθοριστική συνεισφορά του κυπριακού λαού και των χιλιάδων εθελοντών στην επιτυχία του εράνου και παρέθεσε τους τρόπους με τους οποίους αξιοποιούνται κάθε χρόνο τα έσοδα προς όφελος των συνανθρώπων μας.

Ο Σάββας Κόσιαρης
Η Φωτεινή Παπαδόπουλου και η Σάβια Ορφανίδου

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ Κύπρου, Χαράλαμπος Χρήστου υπογράμμισε ότι «οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι στην επιτυχία του Εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού προς όφελος των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του ενώ επισήμανε ότι με τον διαχρονικό παρονομαστή στην κοινωνική δράση της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο έρανος θα στεφθεί με επιτυχία και θα καλύψει τους στόχους του.

Το μουσικό μέλος της επίσημης έναρξης του Παγκύπριο εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού εράνου, «ζωγράφισε» με τις νότες και τις υπέροχες ερμηνείες του ένας από τους νέους μας ποιοτικούς δημιουργούς, ο Δημήτρης Μεσημέρης.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: