fbpx
16.9 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ: EKKΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 7ΧΡΟΝΗ ΑΝΙΨΙΑ ΤΗΣ

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ: EKKΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 7ΧΡΟΝΗ ΑΝΙΨΙΑ ΤΗΣ

-

Με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω των social media έστειλε εκ νέου η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία ζητά από όλους να προσευχηθούν για τον 7χρονο αγγελούδι. Όπως είναι γνωστό η 7χρονη ανιψιά της Αναστασία, δίνει σκληρή μάχη με ένα σπάνιο είδος καρκίνου.

Η μικρή Αναστασία –για την οποία έγινε μεγάλη εκστρατεία βοήθειας για να φύγει για νοσηλεία στο εξωτερικό – βρίσκεται στο Τέξας και ακολουθεί μια συγκεκριμένη θεραπεία, με την οικογένειά της να ελπίζει σε ένα θαύμα. Οι γονείς του παιδιού, αλλά και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα προσεύχονται για εκείνη και περιμένουν να ανταποκριθεί ο οργανισμός της στη θεραπεία και να επιστρέψει στην Ελλάδα νικήτρια.

Η  Έρρικα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού ανάρτησε μια φωτογραφία της γράφοντας το εξής συγκινητικό μήνυμα «Αν έχετε την καλοσύνη ότι ώρα το δείτε αυτό το μήνυμα κάντε μια μικρή επίκληση στο Θεό να βοηθήσει την Αναστασία μας. Χρειάζεται την προσευχή μας. Είναι πραγματική μαχήτρια, αλλά μας χρειάζεται. Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων. Να σας έχει ο Θεός καλά». Να θυμίσουμε ότι η γνωστή αθλήτρια αυτό το διάστημα περνά και το δικό της γολγοθά μετά το ατύχημα που είχε στην Κύθνο που την οδήγησε σε ακρωτηριασμό του ενός δαχτύλου της στο δεξί

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: