fbpx
29.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΠΟΥΛΙΓΚ: Δεύτερη καταγγελία για την Διευθύντρια -Με το φέρσιμο της έχει...

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΠΟΥΛΙΓΚ: Δεύτερη καταγγελία για την Διευθύντρια -Με το φέρσιμο της έχει στείλει σε νοσοκομείο λειτουργούς-(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

-

Κλειστά κρατούσαν τα στόματα τους λειτουργοί της δημόσιας Υπηρεσίας του κράτους λόγω εκφοβισμού και απειλών της Ανώτερης Διευθύντριας τους ότι θα τους απομακρύνει από τα καθήκοντά τους ή θα τους μετακινήσει σε άλλη πόλη. Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες, δεύτερο πρόσωπο που εργάζεται στην εν λόγω υπηρεσία δέχτηκε τον απόλυτο εξευτελισμό, με ύβρεις και απειλές με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να νοσηλεύεται σε κρατικό νοσοκομείο.

Το εν λόγω πρόσωπο που πλέον πρόκειται να κινηθεί νομικά, κάτι που δεν είχε πράξει μέχρι σήμερα λόγω οικονομικών προβλημάτων, μετά την καταγγελία που έγινε από άλλο πρόσωπο είχε ενημερώσει και εκείνο τους αρμοδίους φορείς του κράτους ενώ η καταγγελία είχε φτάσει μέχρι το Προεδρικό Μέγαρο αλλά μόνο προφορικά.

Συγκεκριμένα, όπως μας καταγγέλθηκε η επίθεση εναντίον του προσώπου το οποίο εργάζονταν στο γραφείο της Διευθύντριας ενώ είχε πάρει κανονική άδεια λόγω ασθενείας του παιδιού της, εντούτοις η Διευθύντρια είχε την απαίτηση να εκτελεί τα καθήκοντά της και να απαντά στα οποιαδήποτε τηλεφωνήματα της ασχέτως εάν ήταν με κανονική άδεια και στο νοσοκομείο στο πλευρό του παιδιού της, απειλώντας την ότι θα την μετακινήσει από το πόστο της εάν δεν το πράξει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τόσο η υφιστάμενη προσωπικού όσο και η Διευθύντρια κατά την επιστροφή του ατόμου στο γραφείου υπέστη ανεπίτρεπτο εκφοβισμό και λεκτική βία. Συγκεκριμένα, όπως της λέχθηκε έπρεπε να απαντήσει το τηλέφωνο και να μην αγνοήσει τις κλήσεις τόσο της ίδιας όσο και των συναδέλφων της λέγοντας της, κατά λέξη…”… να σε παρακαλέσω όταν σε παίρνουν τηλέφωνο οι συνάδελφοι σου, να τους απαντάς!… “. Μόλις η λειτουργός της απάντησε. ” Μα ποιος με πήρε τηλέφωνο;”. “Εγώ δέχθηκα καταγγελία και οφείλω να σου την πω!”, και της έκλεισε το τηλέφωνο.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της η λειτουργός να δει τι συμβαίνει μίλησε με την υφιστάμενη της, η οποία της απάντησε με το ίδιο ύφος. “¨..άμα σε πιάνουν οι συνάδελφοι σου τηλέφωνο, να απαντάς!¨..”, κλείνοντας της, επίσης το τηλέφωνο. Στην συνέχεια η Διευθύντρια της δήλωσε ότι δεν έπρεπε να μιλήσει καθόλου με την υφιστάμενη της γιατί ήταν νευριασμένη μαζί της, κάτι που έπραξε.

Με την επιστροφή της στο γραφείο η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη ενώ η υφιστάμενη της, της πέταξε το φάκελο με τις άδειες λέγοντας της επιγραμματικά ότι δεν ξέρει να δουλεύει και ότι θα την καταγγείλει στην Διευθύντρια. Τότε, η ίδια της είπε να το πράξει και τότε ξεκίνησε μια άγρια επίθεση εναντίον της. Η λειτουργός έπαθε κρίση πανικού και ταχυπαλμία ενώ η υφιστάμενη της, της είπε να μην προσποιείται ότι δεν νοιώθει καλά και να σταματήσει να κλαίει. Η Διευθύντρια γνώριζε ότι η λειτουργός είχε ιστορικό με κατάθλιψη, άγχος και κρίσεις πανικού όπως την είχε ενημερώσει εξαρχής εντούτοις δεν έκανε τίποτε για να σταματήσει τις φωνές.

Παρόλο, που η λειτουργός ζήτησε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο εντούτοις μετά την απαγόρευση της Διευθύντριας οι υπόλοιποι συνάδελφοι της λόγω εκφοβισμού τους, δεν το έπραξαν. Μάλιστα, η Διευθύντρια απείλησε την λειτουργό ότι δεν την αφήνει να καλέσει ασθενοφόρο γιατί απλά δεν το χρειάζεται. Να διευκρινιστεί ότι οι συνομιλίες την ώρα που η λειτουργός καλεί σε βοήθεια το ασθενοφόρο υπάρχουν καταγεγραμμένες.

Κατά την διάρκεια του πανικού της, συνάδελφοι της προσέτρεξαν κοντά της αλλά λόγω του ότι η Διευθύντρια είχε αντιληφθεί το περιστατικό τους έδιωξε όλους από το γραφείο λέγοντας της ίδιας κατά λέξη “άτε τέλειωνε σηκώστου τζιαι άφηστα θέατρα! Έχουμε πολλή δουλειά δαμέ για να σε έχω τζιαι σένα να με περιπέζεις! Εν σου είπα να μεν μιλήσεις με τη Χ;;; “.

Κατά την προσπάθεια της κοπέλας να της εξηγήσει ότι δεν νοιώθει καλά, η ίδια της είπε απλά “κάτσε λλίο δαμέ να σου περάσει τζιαι ναρτεις να δουλέψεις”,  και έκλεισε δυνατά την πόρτα.  Λόγω του ότι φοβήθηκε για τη ζωή της η λειτουργός κάλεσε μόνη της το 112. Όμως, δεν ήρθε ποτέ γιατί η Διευθύντρια θεώρησε ότι δεν χρειάζεται. Τόσο η Διευθύντρια όσο και άλλο πρόσωπο της υπηρεσίας όπως καταγγέλλει την έπιασαν με την βία απειλώντας την ότι πρέπει να παραμείνει στο πόστο της γιατί όπως της λέχθηκε δεν έπρεπε να καλέσει ασθενοφόρο χωρίς να πάρει πρώτα την άδεια της Διευθύντριας. Η λειτουργός μετά το περιστατικό πήγε σε καρδιολόγο όπου της συνέστησε ανάπαυση ενώ όταν επέστρεψε εκ νέου στο γραφείο της, η Διευθύντρια την κατηγόρησε ότι λέει ψέματα για την ασθένεια της, αμφισβητώντας το πιστοποιητικό του ιατρού και της επέβαλε να υποβάλλει κανονική άδεια αλλιώς δεν θα την άφηνε να σχολάσει από τη δουλειά της.

Παράλληλα, έβαλε συνάδελφους της να μαζέψουν τα πράγματα της και να την μεταφέρουν σε άλλο γραφείο μόνη της. Από τότε η λειτουργός είναι με άδεια ασθενείας λόγω ψυχοσωματικών προβλημάτων που την ταλαιπωρούν αυτή την στιγμή, ενώ αυτή την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω του ότι έχει υποβληθεί σε εγχείρηση.

Να επισημανθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Διευθύντρια του κρατικού οργανισμού απειλεί με Θεούς και Δαίμονες τους υπαλλήλους κι’ όποιος αμφισβητήσει τα λεγόμενα της απειλείται με απομάκρυνση από τα καθήκοντά του και μετακίνηση του σε άλλο πόστο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η υπόθεση της συγκεκριμένης λειτουργού έχει φτάσει μέχρι και το Προεδρικό αλλά μόνο προφορικώς ενώ έχει γίνει και καταγγελία και στην Αστυνομία η οποία όπως ισχυρίζεται η λειτουργός δεν έχει γίνει οτιδήποτε εις βάρος της Διευθύντριας, η οποία φαίνεται να έχει γερές πλάτες.

Στα χέρια μας κατέχουμε γραπτές μαρτυρίες τόσο του πρώτου λειτουργού όσο και του δεύτερου περιστατικού που συνέβηκε. Να επισημάνουμε, ότι και οι δύο υποθέσεις έχουν καταγγελθεί τόσο στην Αστυνομία όσο και στους αρμοδίους φορείς στις συντεχνίες του κράτους αλλά και σε μέλη του Προεδρικού Μεγάρου τόσο προφορικά όσο και γραπτώς. Μάλιστα, στα χέρια μας κατέχουμε και την επιστολή που έχει αποστείλει η Διευθύντρια στην λειτουργό η οποία αμφισβητεί το πιστοποιητικό ασθενείας της από εξειδικευμένο καρδιολόγο/παθολόγο αναφέροντας της, ότι θα παραπεμφθεί στο Υπουργείο Υγείας για διερεύνηση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: