fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ: Στους πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου-Αναβίωσαν τα ήθη και τα έθιμα...

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ: Στους πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου-Αναβίωσαν τα ήθη και τα έθιμα της Αποκριάς- Ζιβανία, χορός και τραγούδι (Φώτο)

-

Τα ήθη και τα έθιμα της Αποκριάς θέλησε σήμερα να θυμίσει ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών πεζοδρόμων Λευκωσίας και ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Λευκωσίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΦΕΙΔΙΑΣ ΜΩΥΣΕΩΣ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωϊ ενώ το παρών του έδωσε ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και οι δημοτικοί σύμβουλοι. Από σήμερα και μέχρι το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στους πεζοδρόμους Λήδρας και Ονασαγόρου έχει διοργανωθεί ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα μουσικής, χορού, παρελάσεων με φιλαρμονική μαζορέττες αλλά και διάφορες δράσεις για τα μικρά παιδιά, θεατρικά και πολλά άλλα.

Οι μαθητές του Γυμνασίου Ανθούπολης μαζί με τη δασκάλα τους Λιάνα Κουπεπίδου, κέρασαν τους παρευρισκόμενους ζιβανία και ξηρούς καρπούς ενώ έγινε και δωρεάν φωτογράφηση με τον Μίκη Μάους και τη Μίνη. Οι χαρούμενοι κανταδόροι χάρισαν μια διαφορετική ατμόσφαιρα στην όλη εκδήλωση ενώ οι κοπέλες με τις παραδοσιακές Κυπριακές στολές θύμισαν στους παλιότερους άλλες εποχές. Τα παιδιά με ειδικές ικανότητες του Συνδέσμου Χάρισμα έδωσαν μια μοναδική μουσική νότα στην όλη εκδήλωση που στήθηκε με μεγάλη χαρά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...