fbpx
21.9 C
Nicosia
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Δεν θεωρώ ότι τα ρομπότ θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους στους...

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «Δεν θεωρώ ότι τα ρομπότ θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους στους χώρους εργασίας…»

-

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας καθηγητής μαζί με τους μαθητές τους υιοθετούν καινοτόμες προσεγγίσεις στην εκπαίδευση με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και τη δημιουργία ρομπότ.

Το νέο εγχείρημα του Pascal English School Λάρνακας, με τους καθηγητές τους με επικεφαλής τον καθηγητή τον Ελπιδοφόρο Αναστασίου, δημιούργησαν το «Einstein Junior» ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους μαθητές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ελπιδόφορος Αναστασίου, είναι ο ερευνητής του Κέντρου Αριστείας Ερατοσθένης είναι και ο εμπνευστής του «ASTRO 1», που κατασκευάστηκε “ταξιδεύοντας” το κοινό σε ένα διαφορετικό κόσμο από ότι ζούμε. Ο Άστρο ήταν το μεγαλύτερο ρομπότ που κατασκευάστηκε ποτέ στην Κύπρο.

Πώς προέκυψε η ιδέα να δημιουργηθεί το ρομπότ «Einstein Junior» ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους μαθητές;

Η ιδέα για τη δημιουργία του ρομπότ «Einstein Junior» προέκυψε από την ανάγκη να βοηθηθούν οι μαθητές να μην φοβούνται την τεχνική νοημοσύνη και να την κατανοήσουν.

Ποιος ήταν ο στόχος της δημιουργίας του «Einstein Junior» και πώς ενσωματώθηκε στην εκπαιδευτική διαδικασία;

Στόχος της δημιουργίας του «Einstein Junior» ήταν η ενσωμάτωσή του στην εκπαιδευτική διαδικασία ως εκπαιδευτικό εργαλείο, προκειμένου οι μαθητές να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν την τεχνητή νοημοσύνη.

Πώς λειτουργεί ο «Einstein Junior» ως εργαλείο για την εκμάθηση της τεχνητής νοημοσύνης;

Το ρομπότ λειτουργεί ως εργαλείο εκμάθησης της τεχνητής νοημοσύνης μέσω πρακτικών παραδειγμάτων και διαδραστικών δραστηριοτήτων.

Ποια ήταν η αρχική δυσκολία κατά την έναρξη του εγχειρήματος;

Η αρχική δυσκολία κατά την έναρξη του εγχειρήματος ήταν η ανάπτυξη μιας κατανοητής και προσιτής τεχνολογίας για τους μαθητές.

Πώς ανταποκρίθηκε η κοινότητα των μαθητών στον «Einstein Junior» και ποιες ήταν οι αντιδράσεις τους;

Η κοινότητα των μαθητών ανταποκρίθηκε θετικά στον «Einstein Junior», με ενθουσιώδεις αντιδράσεις και ενδιαφέρον για την εκμάθηση της τεχνητής νοημοσύνης.

Ποια είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για το τρισδιάστατο εκτυπωμένο πρόσωπο του «Einstein Junior»;

Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για το τρισδιάστατο εκτυπωμένο πρόσωπο του «Einstein Junior» αν η τρισδιάστατη εκτύπωση.

Πώς ο «Einstein Junior» χρησιμοποιείται ως παράδειγμα για άλλα σχολεία, και ποια είναι τα σχέδια για τη δημιουργία περισσότερων ρομπότ σε διάφορα σχολεία;

Το «Einstein Junior» χρησιμοποιείται ως παράδειγμα για άλλα σχολεία, με σχέδια για τη δημιουργία περισσότερων ρομπότ σε διάφορα σχολεία. Το «Einstein Junior» χρησιμοποιείται ως παράδειγμα για άλλα σχολεία, με σχέδια για τη δημιουργία περισσότερων ρομπότ σε διάφορα σχολεία.

Θεωρείτε ότι σε κάποια στιγμή, όπως λέγεται, τα ρομπότ θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους στους χώρους της εργασίας;

Δεν θεωρώ ότι τα ρομπότ θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους στους χώρους εργασίας, αλλά μάλλον θα συμπληρώσουν τις ανθρώπινες δεξιότητες και θα δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες εργασίας.

Πώς επιλέχθηκαν οι γλώσσες που μιλά ο «Einstein Junior»;

Οι γλώσσες που μιλά ο «Einstein Junior» επιλέχθηκαν με βάση τα σχόλια και τις προτιμήσεις της κοινότητας των μαθητών, καθώς και τις ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: