fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΠΙΔΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ: TO ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ»-Η ΣΤΕΨΗ ΤΗΣ...

ΕΛΠΙΔΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ: TO ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ»-Η ΣΤΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

-

Οι τίτλοι τέλους για την φετινή τηλεοπτική σεζόν της πρωινής εκπομπής του ΡΙΚ «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα» έπεσαν χθες με πολύ συγκίνηση από την παρουσιάστρια Ελπίδα Ιακωβίδου αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές, οι οποίοι έστεψαν την παρουσιάστρια ως βασίλισσα της σεζόν. Το φινάλε της εκπομπής πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας σε ένα άκρως καλοκαιρινό ντεκόρ ενώ το μουσικό κομμάτι για την τελευταία εκπομπή ανέλαβε ο Άγγελος Αυγουστής.

Σε ανάρτησή της μετά το τέλος της εκπομπής η Ελπίδα Ιακωβίδου άφησε το δικό της μήνυμα προς όλους νοιώθοντας ευγνώμων για όλα αυτά που έζησε και αυτή την χρονιά.

«Νιώθω πραγματικά ευγνώμων για όλα αυτά! Και αυτή η χρονιά έκλεισε! Η τρίτη στη σειρά! Που τα λέμε καθημερινά … Πάμε για την τέταρτη! Ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη και την στήριξη σας! Σόνια, Άκη, Θεόδουλε, Θεόδουλε, Δήμητρα, Αντωνάκη είστε η καλύτερη ομάδα! Ραντεβού τον Σεπτέμβριο λοιπόν. Σας αγαπώ»

Οι συνεργάτες της εκπομπής, ανάμεσα τους, ο Fashion Pr και Stylist, Zαχαρίας Πέτρου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με μια συγκινητική ανάρτηση του μετά από την στέψη που έκανε στην παρουσιάστρια της εκπομπής Ελπίδας Ιακωβίδου.

«Ακόμα μια σεζόν έφτασε στο τέλος της. Ευχαριστώ Ελπίδα μου για ακόμα ένα όμορφο ταξίδι,  την εκπομπή της καρδιάς μας. Ευχαριστώ το ΡΙΚ, όλη την ομάδα για την αγάπη και στήριξη για την ελευθερία έκφρασης μου για κάτι που αγαπώ, την μόδα! Και φυσικά όλους εσάς που παρακολουθούσατε την εκπομπή και στέλνατε την αγάπη σας! Ελπίδα μου η στέψη έγινε. Πάμε παρακάτω».

H δημοσιογράφος της εκπομπής Δήμητρα Γεωργίου αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της με μια ανάρτηση που τα έλεγε όλα.

«Ήταν μια χρονιά δύσκολη για όλους. Μια χρονιά που πήρε πολύ αγαπημένα μου άτομα ψηλά στον ουρανό. Μια χρονιά που μου έφερε μεγάλες λύπες και πολύ πόνο αλλά και μεγάλες χαρές. Όλα αυτά τα έζησα στο γραφείο. Πίσω από τις κάμερες. Με τα άτομα που τα βλέπω περισσότερες ώρες από την οικογένεια μου. Τα ευχαριστώ που ήταν εκεί. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες για να με στηρίξουν. Ευχαριστώ dreamteam για όλα».

Από την πλευρά της, η δημοσιογράφος της εκπομπής Έλενα Μακρή, σε ανάρτησή της άφησε τις δικές της ευχές, διευκρινίζοντας ότι η εκπομπή θα συνεχίζει και για τέταρτη χρονιά.

«Όμορφη μέρα κάθε μέρα” Ραντεβού και πάλι τον Σεπτέμβρη στο ΡΙΚ1, με πολλή τρέλα, καλή διάθεση και πολλά χαμόγελα  Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή μας είναι να έχεις την ευκαιρία να κάνεις επάγγελμα αυτό που αγαπάς και φυσικά να δουλεύεις με ανθρώπους που εκτιμάς και σε εκτιμούν! Ελπιδακι μας πάμε για 4η σεζόν…!!!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: