fbpx
31.7 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

-

Η Έλλη Κοκκίνου, όπως όλοι άλλωστε, πέρασε διαφορετικά τις φετινές γιορτές. Το γιορτινό τραπέζι δεν είχε όλους τους συγγενείς να διασκεδάζουν όλοι μαζί, ούτε τους κοντινούς φίλους όπως γίνονταν παλαιότερα. Οι φετινές γιορτές ήταν πιο οικογενειακές και διαφορετικές.

Σε παλαιότερη ανάρτησή της η ίδια είχε αναφέρει ότι τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη της γιορτή και την απολαμβάνει όπως το μικρό παιδί. Πάντοτε στόλιζε το δέντρο από πολύ νωρίς αλλά φέτος αποφάσισε να το πράξει νωρίτερα λόγω του κορονοϊου για να μπει στο σπίτι της από πολύ νωρίς το γιορτινό πνεύμα.

Σε ανάρτησή της η Έλλη Κοκκίνου διευκρινίζει ότι έτσι οφείλαμε όλοι να πράξουμε για το καλό όλων. Η ίδια πάντως κρατά μόνο τις όμορφες και αγαπησιάρες στιγμές και εύχεται σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους “Χρόνια Πολλά”.

«Τις φετινές γιορτές τις περάσαμε οικογενειακά και διαφορετικά! Όπως οφείλαμε άλλωστε!  Κρατάω τις όμορφες και αγαπησιάρικες στιγμές και σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά γεμάτα ΑΓΑΠΗ , ΥΓΕΙΑ με τους αγαπημένους σας! Καλά Χριστούγεννα».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Σκόνη με αυξημένη θερμοκρασία

Αυξημένη είναι η σκόνη στην ατμόσφαιρα σε συνδυασμένο με την άνοδο της θερμοκρασίας σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.  Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη, θα σημειώσει...