16.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΛΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ: «ΈΦΥΓΕ» Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ»

ΕΛΛΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ: «ΈΦΥΓΕ» Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ»

-

Σε μια άκρως συγκινητική κίνηση προέβη η δημοσιογράφος Έλλη Αυξεντίου μετά το θάνατο της πολυαγαπημένης της γιαγιάς. Η δημοσιογράφος ζητά από όσους δεν μπόρεσαν να παραστούν στην κηδεία της, λόγω του κορονοϊου να συνεισφέρουν στο ταμείο των «Μικρών Ηρώων».

Στην ανάρτησή της η Έλλη Αυξεντίου δημοσίευσε μια φωτογραφία με την πολυαγαπημένη της γιαγιά γράφοντας το εξής κείμενο «H Ελένη μου, μου χαμογέλασε και πέταξε για τους ουρανούς.. η προσφορά της όμως και το έργο της που άφησε στη γη θα συνεχίζεται.. Για όσους δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν ή να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία της, λόγω των εκτάκτων μέτρων κατά του κορωνοιού, μπορούν να συνεισφέρουν για τη μνήμη της, στην εκστρατεία του Λουκά Φουρλά, «κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την αγάπη του, και την παρουσία του, για τα λουλούδια του και για τις εισφορές του, για την ολοκλήρωση του πνευματικού κέντρου της Αγίας Παρασκευής Λειβαδιών, που η Ελένης μας υπηρέτησε για χρόνια, και στο πρόσωπο της ο κόσμος βρήκε το πρόσωπο της μάνας! Η δικιά μου Ελένη, ήταν και είναι ναυαρχίδα για πολλούς».

ΤΡΑΠΕΖΑ: CYPRUS BANK

iban: CY22002001950000357029573293

Swift: BCYPCY2N

«ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...