fbpx
18.9 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΛΑΔΑ: Πρώην εργαζόμενος εισέβαλλε σε ναυτιλιακή εταιρεία και σκότωσε τρία άτομα -...

ΕΛΛΑΔΑ: Πρώην εργαζόμενος εισέβαλλε σε ναυτιλιακή εταιρεία και σκότωσε τρία άτομα – Τον είχαν απολύσει από την εταιρεία

-

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10:20 το πρωί της Δευτέρας (12/2) ένα θρίλερ στη Γλυφάδα, όπου ένας 70χρονος ένοπλος εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία και άνοιξε πυρ εναντίον των εργαζομένων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρία άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους. Πρόκειται για τον Ηλία Κουκουλάρη (διευθυντής τεχνικού τμήματος), τον Αντώνη Βλασσάκη (σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση) και τη Μαρία Καρνέση (αδερφή του μεγαλομετόχου Σπύρου Καρνέση).

Ο τέταρτος νεκρός είναι ο δράστης, ο οποίος αυτοκτόνησε στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του. Ο ένοπλος αιγυπτιακής καταγωγής εργαζόταν για χρόνια στην εταιρεία ως επιστάτης και είχε απολυθεί. Μπήκε στις εγκαταστάσεις από το πάρκινγκ, ανέβηκε στον ημιώροφο, όπου άνοιξε πυρ εναντίον δύο ατόμων και στη συνέχεια κινήθηκε προς τον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε έναν ακόμη εργαζόμενο.

Στην ΕΛ.ΑΣ σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άντρες της ΕΚΑΜ, που μπήκαν στο κτίριο, αλλά και δύο διαπραγματευτές προκειμένου να πείσουν τον ένοπλο να παραδοθεί.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: