Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
6.2 C
Cyprus

ΕΛΛΑΔΑ: Πρώην εργαζόμενος εισέβαλλε σε ναυτιλιακή εταιρεία και σκότωσε τρία άτομα – Τον είχαν απολύσει από την εταιρεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10:20 το πρωί της Δευτέρας (12/2) ένα θρίλερ στη Γλυφάδα, όπου ένας 70χρονος ένοπλος εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία και άνοιξε πυρ εναντίον των εργαζομένων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρία άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους. Πρόκειται για τον Ηλία Κουκουλάρη (διευθυντής τεχνικού τμήματος), τον Αντώνη Βλασσάκη (σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση) και τη Μαρία Καρνέση (αδερφή του μεγαλομετόχου Σπύρου Καρνέση).

Ο τέταρτος νεκρός είναι ο δράστης, ο οποίος αυτοκτόνησε στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του. Ο ένοπλος αιγυπτιακής καταγωγής εργαζόταν για χρόνια στην εταιρεία ως επιστάτης και είχε απολυθεί. Μπήκε στις εγκαταστάσεις από το πάρκινγκ, ανέβηκε στον ημιώροφο, όπου άνοιξε πυρ εναντίον δύο ατόμων και στη συνέχεια κινήθηκε προς τον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε έναν ακόμη εργαζόμενο.

Στην ΕΛ.ΑΣ σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άντρες της ΕΚΑΜ, που μπήκαν στο κτίριο, αλλά και δύο διαπραγματευτές προκειμένου να πείσουν τον ένοπλο να παραδοθεί.

Hot this week

AKYLAS: Ο αυτοδημιούργητος καλλιτέχνης που πάει στην Eurovision – Συγκινητικές στιγμές με τη μητέρα του στη σκηνή- (Βίντεο)

Ο Ακύλας Μητιληναίος, γνωστός ως Akylas, θα εκπροσωπήσει φέτος...

SING FOR GREECE: Δείτε live το τελικό για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2026

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του Sing For Greece,...

ΑΘΩΣ ΜΙΡΑΧΗΣ: Μετά θάνατον τιμή στον τέως κοινοτάρχη Κοντεμένου– Η κόρη του παρέλαβε την πλακέτα

Για το σημαντικό έργο και την προσφορά του στο...

ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Ο Χριστοδουλίδης διαβεβαιώνει–Σκληρή πραγματικότητα: 60 οικογένειες στην αναμονή

Εξήντα νέες οικογένειες θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται στο παλαιό...

Topics

Related Articles

Popular Categories