fbpx
23.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ...

ΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ

-

Την καινούργια της συλλογή για το Καλοκαίρι ετοίμασε η σχεδιάστρια μόδας Ελίνα Λεβέντη. Η Κύπρια σχεδιάστρια φέτος θα λανσάρει, επίσης και μια σειρά μαγιό από τα οποία κάποια είναι δικά της σχέδια και κάποια εισαγωγής.

Η ίδια που συνεχώς δημιουργεί και εμπνέεται από το κάθε τι δημιούργησε και πετσέτες θάλασσας που απεικονίζουν τους πίνακες της. Όσον αφορά την καινούργια της συλλογή πήραμε κάποια δείγματα χθες από την φωτογράφηση που έγινε για τον κατάλογο της.

Φέτος, η μόδα επιβάλλει μεταξωτά και βαμβακερά αέρινα φορέματα αλλά και κουστούμια με oversized σακάκια και πολύχρωμα  καπρι παντελόνια με υπέροχα πριντς. Εντυπωσιακή όμως συνεχίζει να είναι και η καινούργια συλλογή της σχεδιάστριας στην σπορτ γραμμή της «Strawberry Fever», όπου είδαμε βαμβακερά υφάσματα υψηλής ποιότητας με τούλινες λεπτομέρειες και άνετα και κομψά σχέδια .

Η έκπληξη για εμάς, ήταν ότι φέτος η σχεδιάστρια φτιάχνει και κεριά, τα οποία θα έχουν τις μυρωδιές από white musk αλλά και έντονο καλοκαίρι ενώ έχουν πολύχρωμα boho style look.

Να αναφέρουμε, πως χθες την φωτογράφιση ανέλαβε ο Γιώργος Ερέσσιος ,τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Χαράλαμπος, τα παπούτσια ήταν Aldo και το ρόλο του μοντέλο είχε  η Μαριάννα από το modelpro agency.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ STRAWBBERY FEVER

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: