fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ: TO YΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ (βίντεο)

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ: TO YΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ (βίντεο)

-

Οι αξίες που μένουν σταθερές είναι αυτές που έχει να κάνουν με αυτά που πιστεύεις και αγαπάς, με την οικογένεια και τους ανθρώπους που αγαπάς. Και η Ελεονώρα Ζουγανέλη το επικροτεί αυτό γιατί από τη φύση της είναι άτομο που σέβεται τον εαυτό της και τους γύρω της.

Δηλώνει πλήρης και πολύ ευτυχισμένη με το γάμο της. Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ενόψει της κυκλοφορίας του νέου της δίσκου με τον τίτλο . «Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί ήταν και ωραίο αυτό που έγινε. Ήμασταν πολύ πιεσμένοι από την πρώτη καραντίνα και δεν ξέραμε ότι θα μπούμε στη δεύτερη. Αυτό το υπέροχο δώρο που ήρθε στη ζωή μου το καλοκαίρι με έχει κάνει πολύ διαφορετική» .

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί ήταν και ωραίο αυτό που έγινε».

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αναφέρει ότι δεν ενοχλήθηκε που διέρρευσαν βίντεο από το γάμο της ενώ παραδέχεται ότι εάν το έβλεπε από έξω μπορεί και να την ενοχλούσε «Η χαρά που βίωνα δεν με άφησε να με ενοχλήσει κάτι. Δεν προλάβαινα να με ενοχλήσει».

Θεωρεί ότι η φετινή συμμετοχή της στο «The Voice» είναι «ευλογία». «Αν δεν είχα το Voice θα είχα τρελαθεί. Ήταν μεγάλη ένεση δημιουργικότητας και χαράς» λόγω της πανδημίας και του κορονοϊου. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει ότι κάνει πράγματα ανατρεπτικά «Στην καριέρα μου κάνω ανατρεπτικά πράγματα».

«Προσπαθώ να μην είμαι νευρική προς τους ανθρώπους που δεν μου φταίνε»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παραδέχεται τέλος ότι είναι νευρικός άνθρωπος «Απλώς προσπαθώ να μην είμαι νευρική προς τους ανθρώπους που δεν μου φταίνε. Προσπαθώ να ελέγχω τα νεύρα μου όσο ωριμάζω».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: