fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ: EΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ-ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ (βίντεο)

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ: EΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ-ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ (βίντεο)

-

Η Ελένη Φουρείρα είναι γνωστό ότι λατρεύει τα ζώα. Γι’ αυτό το σκοπό η ίδια και ο Πέτρος Τσαπαρδώνης συμμετέχει σε μια καμπάνια της Save A Greek Stray, όπου στόχος είναι να προστατευθούν τα αδέσποτα και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό με το πλαίσιο του εθελοντισμού. Ήδη, η Save A Greek Stray ξεκίνησε να προβάλλει μέσα από μία σειρά βίντεο με πρωταγωνιστές – έκπληξη, με πρώτο βίντεο την γνωστή καλλιτέχνιδα.

Η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον επιχειρηματία και καλό της φίλο Πέτρο Τσαπαρδώνη εγκαινιάζουν τη δράση Celebrity Dog Workers by PURINA®, η οποία θα «ξετυλίγεται» μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που θα «ανεβαίνουν» στo κανάλι της Panik Records και στο κανάλι της SGS στο YouTube,  μεπαρουσιάστρια την Konnie Metaxa και με την συμμετοχή προσώπων από τον ευρύτερο χώρο της μουσικής σκηνής και των καλλιτεχνών.

Στο πλαίσιο του Celebrity Dog Workers by PURINA®, οι celebrities επισκέπτονται τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία και, μέσα από ευφάνταστα challenges, μαθαίνουν τις δουλειές που κάνουν καθημερινά οι εθελοντές της φιλοζωϊκής οργάνωσης.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: