ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ: Ξέσπασε σε κλάματα πάνω στην σκηνή – «Οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ…» (βίντεο)

Σε κλάματα ξέσπασε η Ελένη Φουρέιρα που ανέβηκε πάνω στη σκηνή για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Mad Clip, στο Playmotion 2021 δεν άντεξε και λύγισε όταν ήρθε η ώρα να πει το συγκεκριμένο κομμάτι.

H τραγουδίστρια που ήταν μαζί του στο γάμο το μοιραίο βράδυ και συνεργαζόταν στενά με τον τράπερ όλες αυτές μέρες περνάει το δικό της πένθος της. Μια από τις τελευταίες του επιτυχίες του Mad Clip ήταν το ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα με τίτλο «Μπορεί». Οι δυο τους είχαν γυρίσει το βίντεο κλιπ στις αρχές του φετινού καλοκαιριού με το συγκεκριμένο κομμάτι να γίνεται το απόλυτο hit της summer season. Οι δυο τους είχαν προγραμματίσει συναυλία μόλις λίγες μέρες μετά το θάνατό του.

 «Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ κοντά μας»

Hot this week

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: «Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος»– Ποια μέτρα αποφάσισαν και τι σχεδιάζουν τις επόμενες ημέρες

Αποφασισμένοι να παρεμποδίσουν κάθε διαδικασία θανάτωσης ζώων λόγω αφθώδους...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Δεν αποκλείουν νέες κινητοποιήσεις ακόμη και την ημέρα των εκλογών-(Bίντεο)

Έκτακτη συνεδρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα στη Χοιροκοιτία οι...

Topics

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: «Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος»– Ποια μέτρα αποφάσισαν και τι σχεδιάζουν τις επόμενες ημέρες

Αποφασισμένοι να παρεμποδίσουν κάθε διαδικασία θανάτωσης ζώων λόγω αφθώδους...

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Δεν αποκλείουν νέες κινητοποιήσεις ακόμη και την ημέρα των εκλογών-(Bίντεο)

Έκτακτη συνεδρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα στη Χοιροκοιτία οι...

ΠΑΧΥΟΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ: Αναστέλλεται η θανάτωση σπάνιων φυλών-Ικανοποίηση αγροτικών οργανώσεων

Θετική χαρακτηρίζεται η εξέλιξη που σημειώνεται μετά την αναστολή...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αισθητός αλλά ήπιος σεισμός στην Επισκοπή – Χωρίς ανησυχία στους κατοίκους

Σεισμική δόνηση καταγράφηκε σήμερα στις 16:00 από το Σεισμολογικό...

Related Articles

Popular Categories