16.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ: «ΕΒΑΛΕ» ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ: «ΕΒΑΛΕ» ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ

-

Με δεκατρία βραβεία «έφυγε» συνολικά η Ελένη Φουρεϊρα από τα χθεσινά Mad Video Music Awards. Η τραγουδίστρια παρέλαβε το Best Female Modern Awards που ανήκει στους καλλιτέχνες με τα περισσότερα Mad Video Music Awards.

H ίδια ευχαρίστησε συγκινημένη τους θαυμαστές της για την στήριξη που της δίνουν τόσα χρόνια «Ευχαριστώ όλους μου του φαν που είναι τόσα χρόνια δίπλα μου και ότι και να βγάλω το κάνουν αμέσως επιτυχία» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Το δικό της βραβείο κέρδισε όμως και η «Loquita» της Ελένης Φουρέιρα και του Claydee. Οι απονεμητές του «Βest Duet», Ilenia Williams μαζί με το Νίκο Γιαννουλίδη παρέδωσαν το βραβείο για το τραγούδι «Loquita» στους δύο ερμηνευτές. Ο παρουσιαστής Νίκος Γιαννουλίδη υποδέχτηκε την ερμηνεύτρια στα γόνατα και εκείνη με τη σειρά της έδωσε το βραβείο στον Claydee.

Η  ελληνίδα «βασίλισσα της ποπ», όπως αποκαλείται έκανε μια εκρηκτική σκηνική παρουσία ερμηνεύοντας παράλληλα τις επιτυχίες της «Δοκιμάσε με» σε μια διαφορετική εκδοχή και το «Light it up».

Η ίδια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου που της χάρισε άλλα δεκατρία βραβεία στην μουσική της καριέρα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...