fbpx
27.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ: «ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ» (βίντεο)

ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ: «ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ» (βίντεο)

-

Aπαιτητική δηλώνει ότι είναι στις σχέσεις της, η Ελένη Ράντου. Η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ και μίλησε για την νέα σειρά που θα συμμετέχει με τον τίτλο «Ζακέτα να πάρεις» αναφέροντας παράλληλα ότι η ίδια ξεκίνησε τη καριέρα της από την ΕΡΤ «Δεν πρόλαβα να φανταστώ ότι θα γινόμουν ηθοποιός…Έβλεπα τον εαυτό μου να ακολουθώ ακαδημαϊκή καριέρα ή μεταφράστρια. Τώρα που μεγάλωσα έπρεπε να γίνω γιατρός…έχω τρέλα».

Μια από τις σημαντικές στιγμές της καριέρας της ήταν και η απόφαση της να γίνει θιασάρχης στο θέατρο «Διάνα», ένα εγχείρημα που όσο δύσκολο και να ήταν στην αρχή την αποζημίωσε στο έπακρο. Η ίδια μιλά για την απόφαση της να πάρει το θέατρο «είχε πολλά κουνούπια…δεν φοβόμουν…Είχαμε μια αυλαία και ήταν πολύ άσχημες συνθήκες. Όλο αυτό να το στήσουν για να γίνει μια θεατρική στέγη που την υπολογίζουν…ναι είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Πήρα χώμα και έφτιαξα σπίτι».

Η ίδια είναι πάντα απαιτητική για το καλύτερο αποτέλεσμα. «Είμαι απαιτητική και στις σχέσεις μου αλλά εκεί είναι πιο ζόρικο. Οι απαιτήσεις στη δουλειά φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα. Στη σχέση οι απαιτήσεις κάνουν τους ανθρώπους να φεύγουν. Δεν έχεις αποτέλεσμα. Δεν είχα ποτέ στις προσωπικές μου σχέσεις τη μισή αποτελεσματικότητα που είχα στη δουλειά μου. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τους ανθρώπους τους χάνεις. Φεύγουν γιατί δεν αντέχουν τόσο απαιτητικούς ανθρώπους γύρω. Το καλό είναι να δίνεις και να μην περιμένεις να δώσεις…Πλούσιος γίνεσαι όταν έχει δώσει εσύ. Εάν δεν περιμένεις νομίζω έχεις αγγίξει τη σοφία».

Μιλώντας για τη θέση της γυναίκας στην εποχή δηλώνει ότι «ο ρόλος της γυναίκας δεν έχει γίνει ακόμη ουσιαστικός, είναι αρκετά «διακοσμητική. Η γυναίκα που κάνει κουμάντο είναι αρκετά αντιπαθητική».

 

https://streamable.com/t1xa63
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: