fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: «ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ» ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΤΑ...

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: «ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ» ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΗΣ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

-

Γνωστό είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη διαμένει στα βόρεια προάστια αλλά σήμερα «παραβίασε» κάποιους κανόνες και οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν το γεγονός.

Συγκεκριμένα οι μετακινήσεις των πολιτών στην Ελλάδα απαγορεύονται να γίνονται μακριά από περιοχή που διαμένει αλλά η Ελένη Μενεγάκη κατέβηκε κάτω στην κεντρική αγορά της Αθήνας, η οποία απέχει περισσότερο από δύο χιλιόμετρα. Η ίδια πάντως ανάρτησε την επίσκεψη της στην αγορά και οι διαδικτυακοί της φίλοι άναψαν φωτιά.

 «Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας», αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη, αλλά τα σχόλια είναι εξαιρετικά αρνητικά γι΄ αυτήν.

«Παραβίαση μέτρων; Μελίσσια κεντρική αγορά 2 χιλιόμετρα; Για να μαζευτούμε λίγο ζούμε σε άλλους καιρούς επιτέλους αυτά τα περιμένουμε από 15χρονά…».  «Μπορούμε να κατέβουμε κέντρο; Από τα ΒΠ έως τη Βαρβάκειο είναι πάνω από 2χλμ…νομίζω…🤔🤔 ποιος ο κωδικός χρήσης;».  Πράγματι πως μετακινηθήκατε; Πείτε μας κ εμάς εάν είναι κάτι που μας ξέφυγε…». «Σε άλλο δήμο;  Η επειδή είσαι γνωστή δεν θα σε γράψουν;»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: