fbpx
26.2 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ-ΜΙΝΑ ΑΔΑΜΑΚΗ: Oύτε η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, ούτε η...

ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ-ΜΙΝΑ ΑΔΑΜΑΚΗ: Oύτε η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, ούτε η πολιτικός-ηθοποιός

-

Δύο γυναίκες που υπηρετήσαν και οι δύο το χώρο της τηλεόρασης αλλά και της πολιτικής ζωής “πέθαναν” χθες σοβαρές ιστοσελίδες της Ελλάδας και της Κύπρου. Το “μπέρδεμα” έγινε μετά από αναπαραγωγή από συγκεκριμένη έγκυρη ιστοσελίδα της Ελλάδας με αποτέλεσμα να γίνει ο χαμός.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε από χθες σε ανάρτησή του ο πρόεδρος των Ελλήνων Ηθοποιών πραγματικά η Μίνα Αδαμάκη είναι σοβαρά άρρωστη αλλά είναι εν ζωή.

«Η Μίνα Αδαμάκη ζει. Προφανώς η γυναίκα δεν είναι καλά, είναι στο νοσοκομείο και μαθαίνω ότι είναι πολύ άρρωστη. Ήξερα ότι ένας άνθρωπος δεν ήταν και πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους ότι δεν σας το επιβεβαιώνω, το γράφω και στο facebook μην με παίρνετε τηλέφωνο δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται το γεγονός, και να σε ρωτάνε γιατί δεν υφίσταται και πού το ξέρετε εσείς… Έλεος. Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, μακάρι να το ξεπεράσει».

Στην περίπτωση της πρώην υφυπουργός Παιδείας του ΠΑΣΟΚ, αλλά και γνωστή ηθοποιός, Ελένη Κούρκουλα, δεν ισχύει ούτε αυτό. Συγκεκριμένα χθες γράφτηκε ότι η Ελένη Κούρκουλα έφυγε από τη ζωή από καρκίνο, αλλά και επιπλοκές του κορωνοϊού. Η γυναίκα ούτε άρρωστη είναι ούτε “πέθανε” από επιπλοκές του κορωνοϊου. Να διευκρινιστεί ότι ο “θάνατος” της Ελένης Κούρκουλα έγινε μετά από το άκουσμα της είδησης μιας γνωστής αρχιτέκτονα της Ελλάδας η οποία ο σύζυγός της φέρει το ίδιο επώνυμο με την γνωστή πολιτικό και πρώην ηθοποιό.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

APIVITA: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας! και ενώνει τις δυνάμεις της...

Η 20η Μαΐου γιορτάζεται, κάθε χρόνο, ως Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με απόφαση του ΟΗΕ, με σκοπό να αναδειχθούν τα οφέλη των μελισσών και των...