fbpx
18.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είδος μπούλιγκ αυτό που είδαν οι τηλεθεατές σε ριάλιτι μόδας-«Παλεύουμε...

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είδος μπούλιγκ αυτό που είδαν οι τηλεθεατές σε ριάλιτι μόδας-«Παλεύουμε τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές»»

-

Την έντονη διαφωνία της, εξέφρασε η Έλενα Χριστοπούλου με τα στιγμιότυπα που αναπαρήγαγαν από το ριάλιτι μόδας και έχει προκληθεί σάλος. Η Έλενα Χριστοπούλου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στους δυο πρώτους κύκλους του GNTM εξέφρασε την άποψη της, για το χθεσινό επεισόδιο

Η ίδια εκφράζει την άποψή της στην εκπομπή «Πρωινό μας» φανερά αναστατωμένη για όλα αυτά που διαδραματίστηκαν.

«Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Νιώθω και είδα βία. Δεν είναι έτσι η δουλειά μας» ανέφερε αρχικά η μάνατζερ. «Αυτό είναι πάρα πολύ ‘90s όλο. Είναι ξεπερασμένο και πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει. Βλέπω τον Γιώργο Καράβα μετά από αυτόν τον οχετό, να σκύβει το κεφάλι. Είναι άλλο η τηλεόραση κι άλλο οι συμπεριφορές, παλεύουμε οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: