fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: ΤΑΞΙΔΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: ΤΑΞΙΔΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

-

Κοντά ατην εκπρόσωπο της Ελλάδας, Στεφανία Λυμπερακάκη θα βρεθεί απόψε  η Έλενα Παπαρίζου για να δει από  κοντά την ερμηνεύτρια αλλά και την υπόλοιπη αποστολή της Ελλάδας οι οποίοι βρίσκονται στο Ρότερνταμ για  το Β’ ημιτελικό του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, πως χθες Τετάρτη, 19 Μαΐου, αφιχθεί στην Ολλανδία για την φετινή της παρουσία στο Ρότερνταμ.  Η Έλενα Παπαρίζου και νικήτρια του διαγωνισμού το 2005 με το «My Number One», επιστέφει ως στην σκηνή της Eurovision και μαζί με ακόμη τέσσερις νικητές του θεσμού, θα εμφανιστεί σε ένα από τα interval acts του μεγάλου τελικού του Σαββάτου. H πετυχημένη ερμηνεύτρια θα εμφανισθεί επί σκηνή με μια δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας  Έφης Παπαϊωάννου.

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Έλενα Παπαρίζου θα χορέψει ξανά, τη χαρακτηριστική χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: