fbpx
19.9 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: «ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΜΠΕΡΚΕΡ» (βίντεο)

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: «ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΜΠΕΡΚΕΡ» (βίντεο)

-

Η Έλενα Παπαρίζου δεν θα μπορούσε να απαντήσει καλύτερα στους σχολιαστές της σχετικά με τα κακόβουλα σχόλια για το βάρος της. Η πετυχημένη ερμηνεύτρια δείχνοντας ότι είναι μια κυρία με άλφα κεφαλαίο απάντησε για όλα αυτά που ουσιαστικά δεν έπρεπε καν να λεχθούν, δίνοντας την πρώτη της συνέντευξή μετά την εμφάνισή της στην Eurovision.

Η νικήτρια της Eurovision θα εμφανιστεί στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχολιάζοντας φυσικά και τον χαμό στα social media με τα απαράδεκτα σχόλια κάποιων για το σώμα της και την οργισμένη αντίδραση όλων των υπολοίπων. Ο ΑΝΤ1 έδωσε μια πρώτη γεύση από την απάντηση της Έλενας Παπαρίζου σε όσους την επέκριναν για την εμφάνισή της.

«Να σου πω κάτι; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που εχθές πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ» ακούγεται να λέει στο trailer της εκπομπής η τραγουδίστρια, απαντώντας με τον καλύτερο και πιο χαλαρό τρόπο.

https://youtu.be/0xq9ZuaGfKg
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...