fbpx
20.9 C
Nicosia
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ...

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION

-

Την εκπρόσωπο της Ελλάδας για την Eurovision, συνάντησε η Έλενα Παπαρίζου, δίνοντας της, της δικές της ευχές. Η Στεφανία Λυμπερακάκη  όπως είναι γνωστό θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Last dance» στον 65o Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την περσινή αναβολή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 Η Έλενα Παπαρίζου τρέφει ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση για τα νέα ταλέντα αλλά και η αγάπη της Στεφανίας προς την Έλενα Παπαρίζου είναι ιδιαίτερα μεγάλη αφού πολύ συχνά την αναφέρει σε συνεντεύξεις της. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του Δημήτρη Κοντόπουλου, συνθέτη του «Last Dance» του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision στο Ρότερνταμ και συνεργάτη της Έλενας Παπαρίζου.

«Είσαι ένα φωτεινό και  πολύ πολύ τυχερό πλάσμα! Όλοι οι Έλληνες της Ευρώπης είμαστε μαζί σου, Στεφανία». Η  «Number One» ερμηνεύτρια εντυπωσιάστηκε με τις φωνητικές ικανότητες της Ελληνο-Ολλανδέζας ερμηνεύτριας και την ρώτησε λεπτομέρειες για την ελληνική συμμετοχή. Η αντίστροφη μέτρηση προς την Eurovision καλά κρατεί! Τα πρώτα μηνύματα και αντιδράσεις λίγο μετά την κυκλοφορία του ελληνικού τραγουδιού είναι πάρα πολύ θετικά με το “Last Dance” να μετράει σχεδόν 650.000 προβολές στο YouTube μόνο σε μερικές μέρες. Παράλληλα, το τραγούδι  σκαρφάλωσε στα iTunes charts 15 χώρων στην Ευρώπη μεταξύ άλλων της Ισπανίας, Σουηδίας, Νορβηγίας, Φιλανδίας Ολλανδίας, Αγγλίας».

Να σημειωθεί, ότι τα μεγαλύτερα Ολλανδικά μέσα μιλούν με ενθουσιασμό για την Στεφανία την Ελληνίδα που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία και εκπροσωπεί την Ελλάδα, ενώ ειδήμονες του διαγωνισμού μιλούν για την πιο υποσχόμενη ελληνική συμμετοχή των τελευταίων χρόνων.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: