fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΠΡΗΣ: Ψάχνουν σπίτι για να συγκατοικήσουν- Έχουν απαιτήσεις αλλά στο...

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΠΡΗΣ: Ψάχνουν σπίτι για να συγκατοικήσουν- Έχουν απαιτήσεις αλλά στο τέλος θα καταλήξουν στο πιο ιδανικό για όλους (Φώτο)

-

Στην προσπάθεια για την εξεύρεση σπιτιού βρίσκονται αυτές τις ημέρες η Ειρήνη Καραγιώργη και ο Χρήστος Κυπρής. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά από τέσσερις μήνες σχέσης αποφάσισαν να συγκατοικήσουν αφού πλέον είναι και επίσημα ζευγάρι.

Το ζευγάρι ψάχνει σπίτι ώστε να μείνει μαζί, όμως πρέπει να είναι αρκετά ευρύχωρο για το λόγο ότι έχουν από προηγουμένους γάμους της συνολικά έξι παιδιά. Όπως είναι γνωστό η γνωστή ηθοποιός έχει δύο κόρες ενώ ο ιατρός τρεις κόρες και έναν γιό. Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο γνωστός γιατρός τα δικά του παιδιά περνούν περισσότερο χρόνο με τη μητέρα τους και οι ώρες που τα βλέπει είναι συγκεκριμένες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουν και το δικό τους χώρο στο σπίτι όπου θα πάρει το ζευγάρι. Από την άλλη η Ειρήνη Καραγιώργη έχει δύο κόρες τις οποίες δεν αποχωρίζεται ποτέ. Τα παιδιά μεταξύ τους έχουν γνωριστεί και όπως δήλωσε το ζευγάρι είναι πολύ καλά μαζί.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: