fbpx
20.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήBEAUTYΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Χριστουγεννιάτικο λαμπερό μακιγιάζ μέσα σε 10 λεπτά (Φώτο)

ΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Χριστουγεννιάτικο λαμπερό μακιγιάζ μέσα σε 10 λεπτά (Φώτο)

-

Κάθε Τετάρτη μέσα από τις σελίδες του Coffeevibesmagazine, η Beauty Consultant – Makeup Artist Ειρήνη Ιακώβου του ΝΑ’Ι’ΑΔΑ  NATURE SPA, θα δίνει χρήσιμες συμβουλές.

Δύο μέρες έμειναν μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων και τρεις για τα Χριστούγεννα, οι μέρες των εορτών επιβάλλουν χρώμα και λάμψη έτσι και το μακιγιάζ μας θέλουμε να είναι λαμπερό και εντυπωσιακό. Υπάρχουν άπειρες  ιδέες που μπορείς να επιλέξεις για το Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ σου, από το πιο απλό μέχρι και το πιο έντονο  το σίγουρο είναι πως ότι επιλέξεις θα είσαι εντυπωσιακή. Σήμερα θα σου πω ένα από τα αγαπημένα μου μακιγιάζ, όπου μέσα σε 10 λεπτά θα είσαι έτοιμη!

1.       Αρχικά ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου και στην συνέχεια τοποθέτησε το foundation σου.

2.       Κάλυψε με το κονσίλερ σου την περιοχή των μαύρων κύκλων.

3.       Προχώρησε στα φρύδια, εδώ θυμάσαι τι έχουμε πει όχι πολύ σκληρά και έντονα όσο πιο φυσικά τόσο πιο ωραία.

4.       Φώτισε το κινητό βλέφαρο με μια ιριδίζουσα σκιά. Με το eyeliner σου σχημάτισε μια λεπτή γραμμή, για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ των ματιών βάλε αρκετή μασκαρά στις βλεφαρίδες.

5.       Τόνισε τα μάγουλα σου με ένα απαλό ροζ ρουζ.

6.       Μην ξεχάσεις το πιο σημαντικό, σε αυτό το μακιγιάζ θέλουμε λάμψη επομένως εφάρμοσε  πάνω στα ζυγωματικά γυαλάδα.

7.       Μην φοβηθείς να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου και σε αυτή την περίπτωση ένα είναι το κατάλληλο χρώμα και δεν είναι άλλο από το αγαπημένο κόκκινο.

Ακόμη και εσύ αγαπημένη μου φίλη που διστάζεις η νομίζεις πως δεν σου ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν, κάνε την αλλαγή και  επέλεξε ένα φωτεινό κόκκινο χρώμα για να τονίσει τα χείλη σου.

Είσαι έτοιμη!!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: