fbpx
28.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήBEAUTYΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Πως να αντιμετωπίσεις τους μαύρους κύκλους (Φώτο)

ΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Πως να αντιμετωπίσεις τους μαύρους κύκλους (Φώτο)

-

Κάθε Τετάρτη μέσα από τις σελίδες του https://coffeevibesmagazine.com, η Beauty Consultant – Makeup Artist Ειρήνη Ιακώβου του Naiada_nature_spa, θα δίνει χρήσιμες συμβουλές όσον αφορά την περιποίηση του δέρματος, αλλά και tips μακιγιάζ. Στο σημερινό της θέμα η Ειρήνη Ιακώβου, μιλά για τους μαύρους κύκλους, οι οποίοι απασχολούν σε μεγάλο βαθμό αρκετές γυναίκες, διευκρινίζοντας ότι υπάρχουν αρκετοί μέθοδοι θεραπειών για την αντιμετώπισή τους.

Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετές γυναίκες. Με τον όρο μαύροι κύκλοι εννοούμε την υπερμελάγχρωση γύρω από τα μάτια, δηλαδή την υπερβολική συγκέντρωση μελανίνης. Η δερματοπάθεια αυτή εμφανίζεται και στα δυο φύλλα, με μια ιδιαίτερη προτίμηση προς το γυναικείο φύλο. Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο το οποίο έχει να κάνει με όλο το φάσμα των ηλικιών. Τα αίτια των μαύρων κύκλων είναι αρκετά και διαφορετικά μεταξύ τους. Όπως για παράδειγμα η κληρονομικότητα, κακή ποιότητα ύπνο, αλλεργίες, χαμηλά επίπεδα σιδήρου. Πέραν αυτού υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που πυροδοτούν την εμφάνιση τους όπως το υπερβολικό κάπνισμα και η έντονη κατανάλωση αλκοόλ. Υπάρχουν αρκετοί μέθοδοι θεραπειών για την αντιμετώπιση  των μαύρων κύκλων. Πριν υποβληθείτε σε οποιαδήποτε  θεραπεία είναι σημαντικό να προσδιορίσετε τα αίτια της εμφάνισης τους, έτσι θα αποκτήσετε καλύτερη επίγνωση των συνηθειών που μπορείτε να αλλάξετε προκειμένου να έχετε μια πιο όμορφη εμφάνιση.

Προληπτικές συμβουλές για την αποφυγή των μαύρων κύκλων.

1.       Εντάξτε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο τροφές πλούσιες  σε σίδηρο και Β12.

2.       Νερό, ναι το έχω αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα, θα το αναφέρω και σήμερα. Είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία γιατί και σε αυτή την περίπτωση θέλουμε να κρατήσουμε την ενυδάτωση στο δέρμα. Μην αμελείτε την κατανάλωση του νερού.

3.       Τοποθετήστε φέτες αγγουριού πάνω στην περιοχή των ματιών, πρόκειται για μια αποτελεσματική θεραπεία.  Χάρις στις στυπτικές του ιδιότητες μειώνει την έντονη απόχρωση στα μάτια και αυξάνει την ροή του αίματος.

4.       Τοποθετήστε πάνω στα μάτια παγωμένα φακελάκια πράσινου τσαγιού. Χάρις στις πλούσιες αντιοξειδωτικές του ουσίες συμβάλλει στην μείωση των μαύρων κύκλων, καθώς επίσης και στην φλεγμονή του πρηξίματος . Αρχικά χρειάζεται να ζεστάνετε δύο φακελάκια και στην συνέχεια αφήστε τα στο ψυγείο για μισή ώρα. Έπειτα, εφαρμόστε τα κρύα φακελάκια πάνω στα μάτια για 10-15 λεπτά.

5.       Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις ώρες ξεκούρασης, κοιμηθείτε 7-8 ώρες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Η παραδοσιακή μαγειρίτσα σε μια αλλιώτικη εκδοχή της- (Βίντεο)

Η τηλεμαγείρισσα, Χρύσω Λέφου είναι γνωστή για τις δημιουργικές της προσεγγίσεις στη μαγειρική. Προσθέτει ή αλλάζει συστατικά, χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος προσθέτοντας διακοσμητικά στοιχεία...