fbpx
30 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήBEAUTYΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Πρωινό μακιγιάζ για όλες τις ηλικίες μέσα σε 10 λεπτά...

ΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Πρωινό μακιγιάζ για όλες τις ηλικίες μέσα σε 10 λεπτά (Φώτο)

-

Το σημερινό της θέμα της Beauty Consultant –Makeup Artist, Ειρήνη Ιακώβου, μιλά για την σωστή ενυδάτωση του δέρματος. Ανέκαθεν πίστευε πως ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μοναδικός γιατί έχει την δική του προσωπική ομορφιά. “Είσαι γυναίκα και εκ φύσεως σου είσαι όμορφη και μοναδική, έχεις κάτι αποκλειστικά δικό σου και αυτό είναι η ιδιαιτερότητα  των χαρακτηριστικών που διακοσμούν το πρόσωπο σου.  Ως γυναίκες λοιπόν, λατρεύουμε το μακιγιάζ  και αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι πως η τεχνική του μακιγιάζ εφαρμόζεται  για να τονίσει και  αναδείξει με διακριτικό τρόπο  την φυσική μας ομορφιά”.  

Υπάρχουν διάφορα είδη μακιγιάζ αλλά αυτό που απασχολεί τις περισσότερες  γυναίκες βεβαίως είναι το καθημερινό πρωινό μακιγιάζ. Πάντοτε το πρωί ο χρόνος μας είναι αρκετά περιορισμένος έτσι, μας διακατέχει η βιασύνη για να ετοιμαστούμε για την δουλεία ή άλλες υποχρεώσεις που μας απασχολούν. Επομένως, το μακιγιάζ μας θέλουμε να είναι εύκολο, γρήγορο και συνάμα λαμπερό.

 10 βήματα για να επιτύχουμε το τέλειο λαμπερό φυσικό αποτέλεσμα.

1.       Αρχικά πλένουμε το πρόσωπο μας με κρύο νερό. Το κρύο νερό μειώνει σε μέγεθος του πόρους του δέρματος έτσι δημιουργεί μια λεία επιδερμίδα.

2.       Το κλειδί για ένα αψεγάδιαστο και  φυσικό αποτέλεσμα είναι η όμορφη επιδερμίδα. Έτσι χρειάζεται να εφαρμόσουμε την ενυδατική μας κρέμα και ορό. Δεν ξεχνάμε ποτέ την κρέμα του ματιού.

3.       Σε αυτό το σημείο έχουμε δύο επιλογές. Μπορούμε να συνεχίσουμε με την αντηλιακή μας κρέμα όπου θα περιέχει χρωστική ουσία ή θα εφαρμόσουμε το  foundation μας. Αν και εφόσον θέλετε να προχωρήσετε με το foundation προσωπικά συστήνω στο πρωινό μακιγιάζ να χρησιμοποιείται ένα λεπτόρρευστο προϊόν.

4.       Με ένα κονσίλερ καλύπτουμε τους μαύρους κύκλους και τις κοκκινίλες, εφαρμόζουμε το προϊόν ταμποναριστά πάνω στο δέρμα.

5.       Φρύδια.. Το αγαπημένο μου στοιχείο όπου προσωπικά δίνω αρκετή έμφαση. Τα φρύδια γενικότερα είναι η κορνίζα του προσώπου μας. Αν τα φρύδια είναι αρκετά έντονα βαμμένα και δεν έχουν το σωστό σχήμα τότε αυτόματα τα χαρακτηριστικά μας φαίνονται πιο σκληρά και άγρια. Δεν είναι απαραίτητο η απόχρωση των φρυδιών να είναι η ίδια με το χρώμα των μαλλιών μας. Προσωπικά θεωρώ πως  η ιδανική απόχρωση που ταιριάζει τόσο στις μελαχρινές αλλά και τόσο στις ξανθιές γυναίκες είναι το σταχτί ή ποντική χρώμα.

6.       Σκιές ματιών. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα έντονα χρώματα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μονάχα δυο αποχρώσεις. Μια ροζ παλ για δώσει μια πινελιά φρεσκάδας και μία πιο ζεστή σκιά για να τονίσουμε την κόγχη του άνω βλεφάρου.

7.       Ολοκληρώστε τα μάτια με μαύρη μασκαρά στις πάνω βλεφαρίδες.

8.       Ταμπονάρετε με πούδρα τα σημεία όπου αισθάνεστε πιο λιπαρή.

9.       Δώστε χρώμα υγείας στα μάγουλα σας με ένα απαλό ροζ ή ένα ροδακινί ρουζ.

10.   Τέλος ολοκληρώνουμε το πρωινό μας μακιγιάζ δίνοντας χρώμα στα χείλη. Μπορούμε να τοποθετήσουμε  απαλό nude ή στη απόχρωση σάπιο μήλου. 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...