ΕΙΡΗΝΗ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ: Θρήνος στην Αταλάντη για τη φοιτήτρια Νομικής που χάθηκε σε τροχαίο στην Κύπρο – Ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 21α γενέθλιά της”

Η τοπική κοινωνία της Αταλάντης έχει βυθιστεί στη θλίψη μετά τον τραγικό χαμό της 20χρονης Ειρήνης-Αικατερίνης Κοντογεώργου. Η 20χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης η Ειρήνη ήταν ένα νέο κορίτσι γεμάτο όνειρα. Στις 3 Δεκεμβρίου θα γιόρταζε τα 21α γενέθλιά της και το μέλλον της διαγραφόταν λαμπρό. Απόφοιτη του Αρσακείου, είχε επιλέξει να σπουδάσει δικηγόρος στην Κύπρο, ακολουθώντας μια πολλά υποσχόμενη πορεία.

Αν και η οικογένειά της κατοικεί μόνιμα στην Αττική, η Ειρήνη είχε ισχυρούς δεσμούς με την Αταλάντη, τόπο καταγωγής του πατέρα της. Εκεί περνούσε μεγάλο μέρος των διακοπών της, αγαπώντας ιδιαίτερα την περιοχή και την κοινότητά της.

Η απώλεια της νεαρής φοιτήτριας έχει συγκλονίσει όσους τη γνώριζαν, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές της οικογένειάς της και της τοπικής κοινωνίας.

Hot this week

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ: «Έδιωξαν» ασθενή με μετεγχειρητικές επιπλοκές – Καταγγελία-«βόμβα» για ιδιωτικό νοσηλευτήριο

Σε σοβαρή καταγγελία για τον χειρισμό ασθενούς με μετεγχειρητικές...

ΚΛΗΜΟΣ: Ο ποταμός που έκλεισε μέσα στην πόλη – Τι αποκαλύπτουν τα κρατικά έγγραφα για τις πλημμύρες στην Έγκωμη

Οι εικόνες από τους πλημμυρισμένους δρόμους της Έγκωμης επαναφέρουν...

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη για την άγρια επίθεση σε διανομείς – Αναζητούνται και άλλα πρόσωπα

Χειροπέδες σε 35χρονο για τα επεισόδια στον Μούτταλο, στα...

Topics

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη για την άγρια επίθεση σε διανομείς – Αναζητούνται και άλλα πρόσωπα

Χειροπέδες σε 35χρονο για τα επεισόδια στον Μούτταλο, στα...

ΚΑΙΡΟΣ: 38άρια σήμερα και… ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με τη θερμοκρασία...

Related Articles

Popular Categories