«ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΖΑΙ ΕΣΕΝΑ»: Το πρώτο Κυπριακό τραγούδι για την αναπηρία-Ερμηνεύτρια η Ζωζώ Χριστοδούλου-(Δείτε φωτογραφίες-Βίντεο από το στούντιο)

Το πρώτο Κυπριακό τραγούδι κυκλοφόρησε η Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων με θέμα την καλλιέργεια κουλτούρας ενσυναίσθησης με ερμηνεύτρια τη φιλόλογο και Γενική Γραμματέα της Π.Ο.Α.Α Λεμεσού, Ζωζώ Χριστοδούλου.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που έχει τίτλο «Είμαι σαν τζαι εσένα» και είναι γραμμένο στην Κυπριακή διάλεκτο, διανθισμένο με κυπριακή παραδοσιακή μουσική. Στο τραγούδι συμμετέχει η χορωδία της μουσικής σχολής Διαμαντίδου (Μαρία Διαμαντίδου) ενώ η ηχογράφηση έγινε από τον Ραφαήλ Χατζημιχαήλ.

Ο Ανδρέας Λιμνάτης παίζει λαούτο, ο Ανδρέας Ντανισον παίζει το τουμπλέκι και ο Χρυσόστομος Κολόμπος το βιολί. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλοι οι μουσικοί συμμετέχουν στο τραγούδι αφιλοκερδώς. Ερμηνεύτρια του τραγουδιού είναι η φιλόλογος και Γενική Γραμματέας της ΠΟΑΑ Λεμεσού, Ζωζώ Χριστοδούλου ενώ τους στίχους έχουν γράψει η Ζωζώ Χριστοδούλου, η Μαρία Διαμαντίδου και ο Ανδρέας Λιμνάτης. Τη μουσική έχει γράψει ο Ανδρέας Λιμνάτης.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ηχογράφηση του τραγουδιού στο στούντιο

Hot this week

VIRAL: «Είναι η Τζένιφερ Λόπεζ;» – Η 35χρονη που συνελήφθη και έγινε viral για την απίστευτη ομοιότητά της

Μια φωτογραφία σύλληψης ήταν αρκετή για να τραβήξει την...

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Φορτηγό έφερε την κατάρρευση παλιού σπιτιού – Μήπως δεν πρέπει όλα τα παλιά κτίρια να καταλήγουν στην κατεδάφιση;

Η κατάρρευση ενός παλιού σπιτιού στην οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΑΙΓΑΝΙΔΗΣ: Συνεχίζει ασταμάτητα τα 151 χιλιόμετρα – Με σταθερό ρυθμό ένα βήμα πριν το στόχο-(Bίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη προσπάθεια του Παραολυμπιονίκη...

ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κανονικά η κυκλοφορία μετά την οδική σύγκρουση

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού,...

Topics

ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κανονικά η κυκλοφορία μετά την οδική σύγκρουση

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού,...

657 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – Η δύσκολη διαδρομή από την έγκριση μέχρι τη θεραπεία

Περισσότεροι από 650 ασθενείς έχουν χρειαστεί να ταξιδέψουν στο...

Related Articles

Popular Categories