27.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Mετά από δέκα χρόνια ξανά στα γήπεδα με νεοσύστατη...

ΕΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Mετά από δέκα χρόνια ξανά στα γήπεδα με νεοσύστατη ποδοσφαιρική ομάδα -Με πρόεδρο τον Χριστόφορο Χριστοφόρου-(Φώτο)

-

Μετά από δέκα χρόνια αναστολής της λειτουργίας του, η ποδοσφαιρική ομάδα του ιστορικού Σωματείου ΕΑΣ Αγίου Δομετίου επέστρεψε δυναμικά στο γήπεδο.

Στην πρώτη προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, παρευρέθηκαν αρκετοί παίκτες που ήταν μέλη της ομάδας του 2014, καθώς και νέοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες του Σωματείου.

Ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Επιτροπής, Χριστόφορος Χριστοφόρου, εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στους ποδοσφαιριστές και τόνισε την επαγγελματική προσέγγιση της ομάδας. Ζήτησε από τους παλαιότερους παίκτες να βοηθήσουν τους νέους να ενσωματωθούν στην ομάδα και να προσαρμοστούν, ώστε όλοι μαζί να πετύχουν τους στόχους τους.

Η ημέρα επιστροφής της ΕΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ χαρακτηρίστηκε ιστορική

Η Επιτροπή Διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας έχει δημιουργήσει τον βασικό κορμό της ομάδας, ενώ στην πρώτη προπόνηση αγωνίστηκαν οι παίκτες ώστε ο Τεχνικός Διευθυντής, Κώστας Καλοθέου διεξάγει τα πρώτα συμπεράσματα για τους παίκτες. Συνολικά, 16 ποδοσφαιριστές έλαβαν μέρος, ενώ αναμένεται να ενσωματωθούν ακόμη 5-6 ποδοσφαιριστές μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας τον Σεπτέμβριο.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΕΑΣ θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της ΠΟΕΛ, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...