fbpx
12.9 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΔΩΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: O «Άνθρωπος» που γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του-Η συγκινητική ανάρτηση...

ΔΩΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: O «Άνθρωπος» που γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του-Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Σχοινιού

-

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Δώρος Κυριακίδης, ο άνθρωπος που τόσα χρόνια με τις παραστάσεις του προσφέρει το κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους ηθοποιούς επί σκηνής. Χρόνια τώρα στο θεατρικό σανίδι μαζί με τους συνεργάτες του και πιστούς ακόλουθους του στηρίζει με το δικό του μοναδικό τρόπο το κυπριακό θέατρο.

Σε ανάρτησή του, ο πολύτιμος συνεργάτης του εδώ και χρόνια, Κώστας Σχοινιού του στέλνει δημόσια τις ευχές του ευχαριστώντας τον για τα όσα έχει κάνει γι’ αυτόν τόσο στο επαγγελματική όσο και στη προσωπική του ζωή.

«Χρόνια πολλά στον “Άνθρωπο” Δώρος Κυριακίδης που έχει σήμερα τα γενέθλια του.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ δημόσια, για την στήριξη τόσων χρόνων! Είτε αυτή είναι επαγγελματική Είτε προσωπική.  Σου είμαι ευγνώμων!!! Υγεία!!!»

Να σημειωθεί, ότι το Θέατρο Γέλιου με την Όλγα Ποταμίτου σε σκηνοθεσία και κείμενο του Κώστα Σχοινιού  ανεβάζει την νέα κωμωδία του με τον τίτλο «Τίνος είναι το μωρό»! για μόνο τρεις παραστάσεις. Η πρεμιέρα θα ανεβεί την Τετάρτη 31 Μαϊου.

Παραστάσεις Παραστάσεις 2 και Σάββατο 3 Ιουνίου στο Θεατράκι του ΡΙΚ. ( Μέσα στο ΡΙΚ). Στην Λάρνακα την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 8.30  στο Θέατρο ΣΚΑΛΑ, ενώ θα ακολουθήσει μεγάλη περιοδεία σε Δήμους και κοινότητες μέχρι τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για μια κωμωδία για όλη την οικογένεια. Επικεφαλής του θιάσου είναι και πάλι η αγαπημένη πρωταγωνίστρια Ολγα Ποταμίτου. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Σχοινιού, Μαρία Φιακά , Βαγγέλης Ιωάννου, Ερμιόνη Κωμοδρόμου και μαζί μας φέτος και ο Δώρος Κυριακίδης . (Ένας εξαμελής θίασος με επαγγελματίες ηθοποιούς). Φωτογραφίες: Ηρακλής Μαυρομμάτης. Επιμέλεια παραγωγής: Δώρος Κυριακίδης.

Για κρατήσεις: 96430002 – 99055537.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: