fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΩΡΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗ: Φαγητό σε απόρους στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – Μαγείρεψε...

ΔΩΡΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗ: Φαγητό σε απόρους στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – Μαγείρεψε και η σύζυγός του-Η ανάρτησή της- (Φώτο)

-

Σε μία σπουδαία πράξη προχώρησε για άλλη μία φορά η σύζυγος του Έλληνα Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, Δώρα Τσαμπάζη. Η ίδια πήγε στην εκδήλωση «Ο Άλλος Άνθρωπος», στην πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μαγείρεψε για τους άπορους.

Μέλη της ομάδας μαγείρεψαν και προσέφεραν φαγητό στη μνήμη του ολυμπιονίκη και αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Η οικογένεια του Αλέξανδρου προσέφερε χρήματα από τη δημοπρασία των μεταλλίων του προκειμένου να αγοραστούν τα υλικά.

Μαζί με τον εκπρόσωπο της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και εθελοντές, μαγείρεψαν συμβολικά, η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη Δώρα Τσαμπάζη και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σε ανάρτησή της, η Δώρα Τσαμπάζη ανέφερε ότι η όλη εκδήλωση ήταν πολύ συγκινητική.

«Από την σημερινή μέρα στην Αριστοτέλους και το μαγείρεμα που οργάνωσε ο Άλλος Άνθρωπος Θεσσαλονίκης και ο Άλλος Άνθρωπος στη μνήμη του Αλέξανδρου με μέρος των χρημάτων από τις δημοπρασίες, κρατάω τις ζεστές και αληθινές αγκαλιές που ήταν τόσες πολλές. Σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε, σας ευχαριστούμε που υπάρχετε. Κώστα μου, μου άνοιξες ακόμη ένα παράθυρο στην ελπίδα, ότι ο πόνος η θλίψη μπορούν να μετουσιωθούν σε κάτι τόσο όμορφο. Να είσαι καλά. Και όπως έγραψε και ο φίλος μας ο Νίκος Μωραϊτης για τον Αλέξανδρο:

Έστω αν σωθεί κάτι μες τη στάχτη
Έστω αν σωθεί ένα φυλλαράκι,
Έστω κι από εκεί, η καρδιά θα γεννηθεί…
»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...