fbpx
22.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΡ. ΚΥΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ:ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ’ ΑΠΟ...

ΔΡ. ΚΥΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ:ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ’ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

-

Με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Μακαρίου Γ΄ θα τιμήσει ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, τον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη, ο οποίος ήδη βρίσκεται στην γενέτειρα του. Ο κορυφαίος ιατρός, θα τιμηθεί για την προσφορά του, που τιμά την ιδιαίτερη πατρίδα του και τον ελληνισμό γενικότερα.

Ο Δρ. Κύπρος Νικολαΐδης θεωρείται ο «πατέρας» της αυχενικής διαφάνειας, διαγνωστική τεχνική που συντελεί στον πρώιμο εντοπισμό των γενετικών μεταλλάξεων που σχετίζονται με το Σύνδρομο Down και είναι πρωτοπόρος στην έρευνα και τις εφαρμογές Cell Free DNA testing για τον εντοπισμό χρωμοσωμικών ανωμαλιών στο περιφερικό αίμα της γυναίκας. Τα τελευταία 20 χρόνια θεμελιώθηκε ερευνητικά (από τον Καθηγητή Κ. Νικολαΐδη και την ομάδα του) ότι όλες οι κύριες ανευπλοειδίες μπορούν να ανιχνευτούν στις 11-13 εβδομάδες με τη βοήθεια του συνδυασμού χαρακτηριστικών της μητέρας υπερηχογραφικών χαρακτηριστικών και βιοχημικών προσδιορισμών στο μητρικό αίμα.

 Η μέθοδος του Δρ. Κύπρου Νικολαίδη είναι η  παρακολούθηση της επιτόκου η οποία επιτρέπει τον εξατομικευμένο σχεδιασμό παρακολούθησης της εγκύου με ειδικά σχεδιασμένες επισκέψεις, επιτρέποντας το καλύτερο δυνατό κλινικό αποτέλεσμα και την ορθολογική χρήση και εξοικονόμηση διαθέσιμων πόρων.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: