ΔΡ.ΓΙΑΝΝΑΚΗ: Kαλύτερα η κατάσταση της υγείας της 4χρονης με Στρεπτόκοκκο Α- «Εάν έμενε στην Κύπρο θα πέθαινε»

Μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έχει πάρει δηλώσει ότι πήρε η Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη αναφορικά με την 4χρονη που προβλήθηκε με στρεπτόκοκκο Α και μετέβη στο Ισραήλ για νοσηλεία.

Σύμφωνα με δηλώσεις της, της Δρ. Γιαννάκη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι» και παρουσιαστή τον Νικήτα Κυριάκου, το 4χρονο κοριτσάκι, υπογράμμισε ότι αναμένεται να αποσωληνωθεί ενώ η τελευταία ενημέρωση που είχε είναι ότι το κοριτσάκι πάει από το καλό στο καλύτερο.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση που πήρα, διότι το παιδάκι αν έμενε εδώ, πραγματικά θα πέθαινε», ανέφερε χαρακτηριστικά.Να επισημανθεί, ότι η επιχείρηση μεταφοράς της ήταν μια πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα.  Στην ναυλωμένη πτήση επέβαινε έμπειρο ιατρικό επιτελείο, μεταξύ των οποίων παιδοχειρούργος και νοσηλεύτρια με εξειδίκευση στη χρήση του μηχανήματος και η υποδιευθύντρια της μονάδας εντατικής θεραπείας παίδων της πανεπιστημιακής κλινικής Τελασομέρ.

Πηγή: Ant1news

Hot this week

Open Day & Live Bidding από την Altamira στο Majestic Gardens με τιμές από €45.000

Η άνοιξη φέρνει και τo πρώτο Open Day event...

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: Το μήνυμα της μετάνοιας και της αυτοκριτικής

Η Μεγάλη Εβδομάδα αποτελεί την πιο κατανυκτική και ουσιαστική...

ΓΙAΝΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Το μεγάλο στοίχημα της εμπιστοσύνης κράτους–πολιτών-Με αφορμή τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Ο Γιάννος Γεωργιάδης, Δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος του Γραφείου...

ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ: Πολίτες και ΟΥΚ ένωσαν δυνάμεις για τα παιδιά με καρκίνο στη Βουλιαγμένη-(Φώτο-Βίντεο)

Το στοίχημα που είχε θέσει ο ευρωβουλευτής Λούκας Φουρλάς...

Topics

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: Το μήνυμα της μετάνοιας και της αυτοκριτικής

Η Μεγάλη Εβδομάδα αποτελεί την πιο κατανυκτική και ουσιαστική...

32ΧΡΟΝΟΣ: Εκτινάχθηκε από μοτοσικλέτα – Βαριά τραυματισμένος ο νεαρός οδηγός

Σοβαρά τραυματίστηκε 32χρονος οδηγός μοτοσικλέτας γύρω στις 13:00, όταν,...

Related Articles

Popular Categories