fbpx
25.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΡ. ΑΒΡΑΑΜ ΗΛΙΑ: To μήνυμα του για το 2024-«Μεμονωμένοι άνθρωποι και οργανωμένα...

ΔΡ. ΑΒΡΑΑΜ ΗΛΙΑ: To μήνυμα του για το 2024-«Μεμονωμένοι άνθρωποι και οργανωμένα σύνολα επισκέφθηκαν τις γιορτινές μέρες για να χαρίσουν δώρα και χαρά στα παιδιά στο Μακάρειο Νοσοκομείο»

-

Ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου Δρ. Αβραάμ Ηλία με το μήνυμα του ευχαριστεί όλους όσοι προσέφεραν αγάπη και ανιδιοτελή προσφορά προς το συνάνθρωπο τους αλλά και για κάποιο άτομο που χάρισε απλόχερα δώρα και χαρά στα παιδιά θέλοντας να κρατήσει την ανωνυμία του.

«Υποδεχόμενος το νέο έτος 2024, θέλω να απευθύνω τις καλύτερες μου ευχές για καλό νέο έτος, γεμάτο από υγεία, αγάπη και ανιδιοτελή προσφορά προς το συνάνθρωπο. Τις μέρες αυτές γίναμε μάρτυρες της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς που εξακολουθεί να διακατέχει τους Κυπρίους. Μεμονωμένοι άνθρωποι και οργανωμένα σύνολα, επισκέφθηκαν αυτές τις γιορτινές μέρες το Μακάρειο Νοσοκομείο για να χαρίσουν απλόχερα δώρα και χαρά στα νοσηλευόμενα παιδιά, απαμβλύνοντα έτσι τον πόνο τους. Με συγκίνησε ιδιαίτερα όταν κάποιος κύριος επικοινώνησε μαζί μου την παραμονή των Χριστουγέννων για να φέρει δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά, πράγμα που έκανε. Όταν του ζήτησα να το συνοδεύσω για να μοιράσει ο ίδιος τα δώρα, αρνήθηκε ευγενικά και προτίμησε την ανωνυμία του. Είναι αυτές οι πράξεις ανθρωπιάς που δίνουν και σε μας τους ίδιους την παρότρυνση να ασκήσουμε το κορυφαίο λειτούργημα μας με μοναδικό σκοπό την προσφορά βέλτιστης υγείας προς το πάσχον παιδί, χωρίς να υπάρχει το κίνητρο του χρηματικού κέρδους. Είναι αυτές τις αρετές που προσπαθούμε να εμφυσήσουμε στους νεότερους συναδέλφους. Η αναγνώριση και η εκτίμηση του έργου και της προσφοράς μας, από τον απλό κόσμο, αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση και ανταμοιβή για εμάς!

ΚΑΛΗ ΧΡΌΝΙΑ 2024, ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...