Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
6.1 C
Cyprus

ΔΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ: «Δεν πίστεψα τις καταγγελίες- “Η καταγγέλλουσα ήταν θρασύτατη» λέει ο γαμπρός της Νίνου

- Advertisement -

Μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη κατέθεσε στη δίκη που είναι σε εξέλιξη, σημειώνοντας πως δεν πίστεψε τις καταγγελίες σε βάρος του κατηγορούμενου ηθοποιού, ενώ αναφέρθηκε με πολύ αρνητικό τρόπο στην μία καταγγέλλουσα, περιγράφοντάς την ως «θρασύτατη».

«Δεν πίστεψα τίποτα από τις καταγγελίες. Τον πήρα τηλέφωνο να δω τι έγινε. Μου λέει ό,τι ακούς είναι ψέματα. Οι σχέσεις του με τις συναδέλφους του ήταν πολύ καλές, εκτός από την περίοδο των προβών. Με όσους έχω συνεργαστεί σκηνοθέτες συμβαίνει αυτό. Με τον κατηγορούμενο έχουμε παντρευτεί δυο αδελφές. Για τις καταγγελίες άκουσα από τα μέσα, δε γνώριζα τίποτα για τέτοια πράγματα. Ήρθα γιατί άκουσα την πρώτη καταγγέλλουσα να ισχυρίζεται ότι στο χώρο που δούλευα γίνονταν τέτοια πράγματα. Το 2005 που βγήκα στη σύνταξη, μου πρότεινε ο κ. Βαρδινογιάννης να πάω στο Μουσούρη σαν συντηρητής. Είχαμε και μια προστριβή με τον Φιλιππίδη γιατί έκανα εργασίες κι εκείνος ήθελε ησυχία. Για να μη διαρραγούν οι οικογενειακές μας σχέσεις πρότεινα να πάω στο θέατρο Ήβη.»

Ο μάρτυρας ο οποίος είναι σύζυγος της αδελφής της Ελπίδας Νίνου απάντησε:

«Είχα γνωρίσει στο Μουσούρη τη μητέρα της και κάναμε παρέα μαζί με τη γυναίκα μου. Είχα μάθει ότι έχει μια κόρη. Δεν την είχα δει ποτέ έως τότε. Το 2008 δούλευε στο Athens heart κι εκεί δούλευε ως σερβιτόρα μαζί της η κόρη της. Μου είπε ότι θα περάσει σε δραματική σχολή. Το Σεπτέμβρη είχα ανεβεί Αθήνα για πρόβα στις “Κουζίνες”. Εμφανίστηκε η πρώτη καταγγέλλουσα και μου λέει “θέλω να δω τον Πέτρο”. Της λέω να του το πω. Τον ρώτησα, είδα ότι αντέδρασε λίγο κάπως, και μου λέει καλά “βάλε τη στο βάθος να βλέπει να καθίσει ήσυχη. Την έβαλα στη 13η σειρά και συνεχίστηκε η πρόβα. Μόλις τελείωσε η πρόβα η πρώτη καταγγέλουσα έφυγε μόνη της. Μετά από κάποιες μέρες ξαναήρθε. Της λέω “δε μπορείς να έρχεσαι έτσι, μου κάνει φασαρία”. Μου απάντησε “μα του έχω μιλήσει” και μπήκε μέσα».

Στη συνέχεια ο μάρτυρας ανέφερε ότι ρώτησε τον κατηγορούμενο ηθοποιό γιατί την άφησε να δει την πρόβα, καθώς δεν το συνηθίζει αυτό κι εκείνος του απάντησε ότι πηγαίνει στη δραματική σχολή, προσθέτοντας πως ο κατηγορούμενος του είπε: “Ας την να βλέπει μωρέ, πάει στη δραματική σχολή. Τρελό είναι δεν το βλέπεις;”. Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι μίλησε αρνητικά για την καταγγέλουσα, εξαιτίας του τρόπου που εκείνη μιλούσε.

«Ήμουν τότε 65 χρόνων, θα μπορούσε να πει “σας παρακαλώ να δω τον Πέτρο”. Εκείνη μου μίλησε με αυτό το νευρικό στυλ και μου λέει “άνοιξε μου, θέλω να δω τον Πέτρο».

Πηγή:TheΤοc

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories