fbpx
18.9 C
Nicosia
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΑΠΗΣ: «O Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας»...

ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΑΠΗΣ: «O Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας» στο περιβόλι του Αγίου Λαζάρου-Με παρουσιαστές την Χριστίνα Δημητρίου και Μάριο Πρίαμο (Φώτο)

-

Διήμερο Φεστιβάλ Αγάπης «O Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας» διοργανώνεται και φέτος στην Δρομολαξιά, ως μνημόσυνο και προς τιμήν του μικρού τετράχρονου φίλου Σάββα Σάββα. Η πιο όμορφη γιορτή αγάπης διοργανώνεται με παρουσιαστές την Χριστίνα Δημητρίου και Μάριο Πρίαμο όπου θα συμμετέχουν αξιόλογοι Κύπριοι καλλιτέχνες

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 και 16 Οκτωβρίου από τις 11.00 μέχρι τις 12.00 το βράδυ, στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά. Σκοπός του 4ου ετήσιου πανηγυρικού εορτασμού και της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργανώνεται στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου είναι η οικονομική ενίσχυση κοινωφελών Ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται κοινωνικά προσφέροντας υπηρεσίες φροντίδας, εκπαίδευσης και υγείας προς τον συνάνθρωπο. Τη φετινή χρονιά όλα τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση του κέντρου ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου και του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακαρίου Νοσοκομείου.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν αξιόλογοι Κύπριοι καλλιτέχνες όπως η Κωνσταντίνα, Λούκας Γιώρκας, Μιχάλης Χατζημιχαήλ, Άντρη Καραντώνη και πολλοί άλλοι. Συμμετέχει η χορωδία του Δήμου Λάρνακα αλλά και η μικρή Νεφέλη. Στο χώρο θα υπάρχει πλούσιο φαγητό, ποτό και διασκέδαση. Είσοδος ελεύθερη. Υποστηρικτές της όλης εκδήλωσης είναι η Αμερικανική Ακαδημία Τεχνική Σχολή Λάρνακας και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: